tirsdag den 13. februar 2018

Pandekagens dag 2018

I dag er det tid for en af de første maddage i kalenderen, nemlig pandekagens dag. Den faldet altid tirsdag efter fastelavn og er en god undskyldning for at spise pandekager dagen lang! :D Jeg har gennem årene samlet flere opskrifter på forskellige typer pandekager her på bloggen, både af typen, der kan spises som aftensmad, og den søde type, som nærmere er en dessert. Herunder kan du se et udklip af nogle af mine bedste pandekager, som jeg bloggede om sidste år. I indlægget fra 2017 kan du læse nærmere om, hvad de enkelte pandekager er og kan fyldes med, og du kan naturligvis også finde opskrifterne der :) Se indlægget her: Pandekagens dag.











Der har været stille her på bloggen længere tid end sædvanligt. Det er der flere årsager til. Jeg har lige skullet komme mig oven på julens strabadser og den energi, jeg har brændt af på af have fødselsdag i januar, men desværre er der også en anden årsag. Vi har nemlig igen fået kræft hele tæt ind på livet, da en i vores nærmeste familie er blevet ramt af kræft, og udsigterne desværre ikke er gode. Vi prøver at støtte så godt, vi overhovedet kan, og håber det bedste.  

Af ovenstående årsager har der ikke været så meget energi eller lyst til at blogge. Jeg får heller ikke rigtigt lavet så meget mad, da glæden ved mad ikke rigtigt er til stede lige pt. Er ikke helt klar over hvorfor, men sådan har det været et par måneder efterhånden, tror jeg. Mad bliver bare sådan noget, der skal overstås, og pga. den manglende madglæde, får jeg heller ikke lavet madplan.
Forhåbentlig kommer det tilbage lige pludseligt. Vi har netop købt en hulplade til ovnen, så jeg håber på, at der på et tidspunkt her på bloggen vil komme lækre opskrifter på flere typer hjemmebagt brød og boller. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang med at bage :)

Det bliver de sidste ord for i dag, for jeg skal se, om jeg kan samle mig om at foretage mig et eller andet. Sover rigtig dårligt for tiden, så der er ikke meget energi at bruge af i løbet af dagene. Håber, det snart vender. Vil slutte af med at vise de smukke blomster, jeg fik på min fødselsdag for en måneds tid siden <3 Har efterfølgende holdt fødselsdag for familien, hvor vi havde en dejlig dag og jeg fik flere fine gaver :)




3 kommentarer:

  1. Forfærdelig sygdom - kram og tanker fra mig

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Ja, det er en lortesygdom, der har taget alt for mange allerede. :( Håber, at man med tiden finder en behandling, så kræft ikke længere skal være sådan en livsfarlig sygdom.

      Slet
    2. Ja det ville være fantastisk

      Slet