tag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post4865892364361540626..comments2023-12-17T11:35:09.724+01:00Comments on The Big Meowski: Hindbærtærte med marcipanChristina / TheBigMeowskihttp://www.blogger.com/profile/12912504671018958242noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-80356397899183538492013-12-16T17:34:00.348+01:002013-12-16T17:34:00.348+01:00Maizenamelet skal vendes direkte ned i bærrene. :)...Maizenamelet skal vendes direkte ned i bærrene. :)Christina / TheBigMeowskihttps://www.blogger.com/profile/12912504671018958242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-89386788726647736752013-12-16T17:29:02.311+01:002013-12-16T17:29:02.311+01:00Hej Heidi :)
Maizenaen skal vendes direkte i hindb...Hej Heidi :)<br />Maizenaen skal vendes direkte i hindbærrene. Den skal nemlig suge og jævne overskydende væske fra bærrene, når tærten bages, så fyldet ikke bliver for flydende. <br />Husk, at tærten ikke er sød som f.eks. en æbletærte, men har en frisk, let syrlig smag. Derfor er det bedst at servere en god vanilleis til, da det giver en god balance mellem syre og sødme. Christina / TheBigMeowskihttps://www.blogger.com/profile/12912504671018958242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-45808348373780793442013-12-16T17:08:30.351+01:002013-12-16T17:08:30.351+01:00skal marizenaen røres op i vand inden den blandes ...skal marizenaen røres op i vand inden den blandes i hindbærene, eller skal marizenapulveret bare blandes direkte ned i de optøet hindbær?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-81998161315005377302013-12-16T17:05:53.521+01:002013-12-16T17:05:53.521+01:00Hej christina. glæder mig til at prøve din tærte ,...Hej christina. glæder mig til at prøve din tærte , som jeg vil lave til nytår til dessert. Er blot lidt i tvivl om marizenaen skal blandes direkte op i hindbærene, eller om marizenaen skal blandes op med vand først og så ned i hindbærene? mvh HeidiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-86930685080783747462013-09-16T21:21:36.120+02:002013-09-16T21:21:36.120+02:00Jeg har tilføjet et "mere" i min tekst n...Jeg har tilføjet et "mere" i min tekst nu, at man skal smage bærrene til med mere sukker, hvis man ikke skal spise is eller andet sødt til. Håber, det gør det lidt mindre forvirrende :)Christina / TheBigMeowskihttps://www.blogger.com/profile/12912504671018958242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-9599884383923760052013-09-16T21:16:50.680+02:002013-09-16T21:16:50.680+02:00Jo det har jeg :) Jeg har vendt 100 g sukker i bær...Jo det har jeg :) Jeg har vendt 100 g sukker i bærrene, som jeg har angivet i opskriften. Det giver en tærte med en frisk, let syrlig smag, som passer rigtig godt til en sød vanilleis. Jeg skriver bare, at man kan smage til med mere sukker, end opskriften foreskriver, hvis man ønsker en sød tærte, som skal spises, som den er uden sød vanilleis til. :)Christina / TheBigMeowskihttps://www.blogger.com/profile/12912504671018958242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2018981779542328979.post-81939293289323190752013-09-16T21:10:57.092+02:002013-09-16T21:10:57.092+02:00Jeg er ikke helt med på dit bærfyld, har du slet i...Jeg er ikke helt med på dit bærfyld, har du slet ikke sødet dit fyld så? :)Tinanoreply@blogger.com