onsdag den 2. maj 2018

En stor drøm går i opfyldelse!

Jeg har længe vidst noget, som jeg har glædet mig rigtig meget til at dele med jer herinde, nemlig at den drøm, vi længe har haft om at finde en ny ven til Phoebe og om igen at få kat nr. 3 i vores lille flok, nu kommer til at gå i opfyldelse <3 Det har taget lidt tid at nå dertil, men nu sker det meget snart :)

Som jeg skrev på bloggen for nogle måneder siden efterhånden, leder vi efter en lille ven til Phoebe, så hun får lidt mere socialt kattesamværd, da Ozzy ikke rigtigt kan dække hendes behov. Efter nogen tids søgen i efteråret fandt vi et opdræt af maine coons, som vi med det samme kunne mærke, var lige det rette for os. Kattene havde de allerbedste forhold, og da vi var på besøg, var der nærmest kamp om, hvem der skulle have lov at ligge på skødet af os <3 Dejligt sociale katte.

Der var planlagt et kuld, som skulle komme til verden i midten af november, og det var meningen, at vi skulle have haft en killing fra det kuld. Desværre gik det galt med fødslen, så killingerne gik til. Så pludselig stod vi alligevel ikke og skulle have kat :( Det var vi rigtig kede af, også på vores opdrætteres vegne. Derudover havde det været rigtig rart at lære dem at kende, og vi kunne mærke, at vi faktisk ikke kun var kede af ikke at skulle have kat fra dem, men også var ked af, at vi så ikke skulle ses igen, som man jo ofte gør ved besøg i opdrættet, mens killingerne vokser op. Så selvom vi nu nok ikke skulle have kat derfra, da der så ville gå noget længere, før Phoebe fik en ven, spurgte vi dem, om de havde lyst til at ses. Det havde de heldigvis, og i december tog de turen tværs over Sjælland for at besøge os :)

Vi kiggede ret uengageret videre efter killinger, men det er ikke så nemt lige at finde både det rigtige opdræt og den rigtige killing. Vi havde jo fundet vores drømmeopdræt, de havde bare ingen killingeplaner. Jeg holdt dog lidt øje med deres hjemmeside, og i midten af december kunne jeg se, at de igen havde planer for killinger. De havde taget beslutningen om, at de måtte komme videre oven på den hårde omgang i november, og derfor havde de gjort klar til forsøg på parring. Der var hurtig gevinst, da Gaya, en smuk trefarvet hunkat, blev parret af deres smukke røde hankat, Elias, så vi har gået og ventet i spænding på at høre, om der var held ved den parring. Det var der heldigvis, og natten til 18. februar fødte Gaya tre smukke røde killinger, to drenge med hvidt og en helt rød pige <3

Julius knap 6 uger gammel.


Julius hos Christian ved vores første besøg hos ham.I marts, da killingerne var ca. 6 uger gamle, var vi på besøg første gang for at møde dem. Så søde små kattebørn! <3 Det var en af de første gange, de skulle møde andre mennesker end vores opdrættere, så det var jo lidt farligt, men de var nysgerrige nok. Faktisk havde Christian den store ære, at en af drengene rent faktisk havde tillid og tid til at sidde hos ham lidt den første dag. Det var virkelig en tillidserklæring fra den lille Julius, som han er blevet døbt. Det er ham, I ser på billederne herover.
Vi er dog klar over fra tidligere besøg i opdræt, at det kan skifte rigtig meget fra gang til gang, man besøger killingerne, hvordan de er og om de har tid og lyst til at sidde hos en eller have kontakt i det hele taget, så vi tog ingen beslutninger efter første besøg, da killingerne var så små.

Så blev killingerne lidt større. Julius knap 10 uger gammel.

I fredags var vi på besøg igen, nu hvor killingerne var næsten 10 uger. Der er kommet noget mere størrelse på kattebørnene, og de er nu kommet ud i hele huset, hvor der også er mulighed for kontakt med andre katte. På den måde kan man også se, hvordan de små møder de store, fremmede katte. Vi vil gerne have en opsøgende killing, der er interesseret i andre katte og selvfølgelig også os, og vi havde fra starten spurgt ind til, om vores opdrættere ville hjælpe med at vurdere. De fortalte ret hurtigt i fredags om Julius, som Christian havde haft kontakt med ved første besøg, at han er en meget opsøgende dreng, der møder nye katte med høj haleføring og selvtillid, og så er han en rigtig puttekat, som gerne vil kæle og sove i sengen. Vi skulle dog selv finde ud af, hvad vi synes om killingerne efter besøget, men det var rart at have deres input.

Julius (tv.) sammen med Joey og farmand Elias.Julius og hans mor, Gaya.
Vi kunne ret hurtigt se, at pigemissen, Jackie, ikke ville passe så godt ind her, da hun var noget overvældet af drengenes vilde leg og var meget tilbageholdende over for os mht. kontakt. Julius' bror, Joey, var til gengæld rigtig social. Han var oppe hos mig flere gange på eget initiativ, hvilket jo gør en noget varm om hjertet. Til gengæld var han en tonser uden lige, når han legede, og selvom han måske nok godt kunne have passet ind her, da Phoebe også virkelig kan gå til den, når hun leger, vurderede vi, at Julius er den rette kat for os. Han var knap så voldsom i sin leg, men stadig meget "på" alligevel, når killingerne legede. Hans opsøgen og sociale sind er lige, hvad der passer ind her, så nu må det gerne snart blive juni, så han kan flytte ind <3 Vi glæder os helt vildt! Vi skal muligvis over og nusse ham en enkelt gang til, før han flytter ind, hvis der kan blive tid og overskud til det. Det må vi se.
De to andre kattebørn, Joey og Jackie, har også fundet nyt hjem. De flytter nemlig afsted sammen til samme hjem, hvilket er rigtig dejligt for dem, så de har hinanden på den måde. :) Det er rart at vide.

Trætte killinger oven på leg. Det er Julius, jeg nusser på maven :)Vi er så glade for, at vi alligevel fik mulighed for at få kat fra vores drømmeopdræt. Vi håber (og tror) også, at Julius' opdrættere kommer og besøger os og Julius, så de kan se, hvor godt det går med ham, når han er blevet lidt større :) Vi overvejer stadig navnet. "Julius" er for os begge et hundenavn, og Christian har tidligere kendt en kat, der blev kaldt Julle, så han ville synes, det var sært med sådan et kælenavn, som han helt sikkert ville få, hvis han beholder sit stamnavn :D Vi må se, hvad det ender med. Der er heldigvis knap 6 uger endnu at overveje det i ;) "Heldigvis" :D Det er en hård ventetid, men vi glæder os virkelig meget til at se, hvad Phoebe siger til den lille fis. Han flytter ind her, så han næsten bliver en fødselsdagsgave for hende, for hun fylder 6 år 20. juni :) Vi håber, de får rigtig meget glæde af hinanden. <3

Smukke Mor-Gaya. Det er Jackie i baggrunden :D

Far-Elias. Superflot kat. Julius er den af killingerne, der ligner ham mest, både af udseende og sind.
Vi glæder os til at se, hvordan han udvikler sig :)

Nu må det gerne snart blive juni, så Julius kan flytte ind hos os og give Phoebe lidt mere selskab og Ozzy en ekstra legekammerat :)

4 kommentarer:

 1. Jamen... bare jamen... hvor er de altså søde <3 <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er bare sådan en skøn dreng 😍 Og supersmukke forældre. ❤

   Slet
 2. Armen altså....kæmpe tillykke :-D Det er jo intet mindre end fantastisk og hvor er han smuk. Jeg glæder mig til at høre meget mere om ham <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak 😘 Er sikker på, at der nok skal blive skrevet noget om ham herinde 😄

   Slet