mandag den 16. september 2013

Fødselsdags-giveaway! Bloggen fylder 2 år

På søndag fylder bloggen 2 år, og det skal fejres! Derfor udlodder jeg to skønne bøger, som den heldige vinder kan vælge frit imellem: Simon's cat af Simon Tofield, en bog fyldt med mange sjove tegninger af situationer, som de fleste katteejere vil kunne nikke genkendende til, og Ben & Jerry's Homemade Ice Cream and Dessert Book af Ben R. Cohen og Jerry Greenfield, mændene bag Ben & Jerry's, hvor de deler deres hemmelige opskrifter på den gode is :)


Et af billederne i bogen. Hmm.. det minder mig om et eller andet....

Haha, ja! Det var vist noget, vi har set før :D

Ben & Jerry's isbog.

Et kig ind i bogen. Der er mange lækre opskrifter, bl.a. chocolate fudge brownie'n, som er yderst populær herhjemme!


Begge bøger er nogle, jeg også selv ejer og er rigtig glad for, og eftersom bloggen især handler om min kærlighed til madlavning og katte, syntes jeg, at det var passende at udlodde en bog i hver sin kategori :) Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, så det er en, jeg selv afholder udgifterne til.

For at deltage skal du:
- tilmelde dig som fast, offentlig læser (tryk på "tilmeld dig dette website" ude til højre ved de faste læsere, og følg anvisningerne)
- og skrive i kommentarfeltet under dette indlæg, hvilken bog du gerne vil vinde.

Konkurrencen løber til og med onsdag 25. september kl 23.59. Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort kort herefter. Vinderen skal sende
en mail til mig med sin adresse, så jeg ved, hvor bogen skal sendes hen, så husk at tjekke, om du har vundet. Håber, at I har lyst til at lege med :)

42 kommentarer:

 1. Åh, hvor ville jeg gerne vinde Simon's Cat! Det er så sjovt at se på YouTube, og så bliver det bare lige en tand bedre, når man også selv har en tosset kat, haha. Også et stort tillykke med bloggen herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Ja, der er en del, man kan genkende.

   Slet
 2. Super konkurrence! :)Hvor er du sød at du laver sådan en konkurrence.
  Vil blive glad for Simon's cat-bogen. Han er god til at fange kattens væsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes, det er så hyggeligt med sådan en konkurrence. Vil helt sikkert lave en igen i fremtiden :) Ja det er han virkelig.

   Slet
 3. Jeg ønsker mig helt klart IS bogen - man kan aldri få nok isopskrifter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Er altid på jagt efter nye opskrifter at afprøve.

   Slet
 4. Nøjjj, den Ben og Jerry isbog vil jeg gerne vinde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for min :) Den er også ret hyggelig at læse i. Der er lidt om historien bag firmaet og sådan nogle grund-tips og tricks til at lave god is. Det er gode ting at vide, før man går i gang :)

   Slet
 5. Ej, hvor herligt! :D Mange gange tillykke med bloggens fødselsdag.
  Jeg ønsker mig Ben & Jerry's-bogen, selvfølgelig! Jeg er virkelig afhængig af deres is, men som studerende er det ikke ofte, man har råd til den slags goder :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Deres is er også virkelig god. Jeg er ikke så vild med cookie dough, men elsker caramel chew chew og en del af deres chokoladeisvarianter. Det giver også god inspiration til selv at eksperimentere med lækre ting i isen, når man har fundet en opskrift på en god grund-is :)

   Slet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg holder meget af at komme herind og nyde dine katte billeder - og alt det andet selvfølgelig!
  Jeg ville helst vinde Simon's Cat! Jeg er selv katteejer og synes det er fantastisk at kunne relatere til og grine så meget at det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Det er så dejligt at vide, at der faktisk er nogen,der følger med og synes, at bloggen er noget værd. Det luner rigtig meget at læse :)

   Ja det er sjovt, som han lige har kunnet fange kattens personlighed :) Har selv haft Phoebe i sengen løbende gennem natten, da hun var meget opmærksomhedskrævende. I morges, da hun skulle have Christian op og fodre hende, gik hun længe og trampede på mig og mjavsede og krævede kæl. Det fik os så ikke op og fodre, så hun var ude og hente en fjerpind. Det måtte da være betaling nok for en omgang fodring? Eller også tænkte hun, at hvis hun fortalte, at hun ville lege, så VILLE vi da stå op. Haha, hun er en tosset kat.

   Slet
 7. Nej hvor spændende....HVIS....jeg nu skulle være den heldige så ville jeg elske bogen med opskrifter: Ben og Jerry´s.

  Hilsen Joan M.

  P.s: Stort TILLYKKE med de 2 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Det er også en rigtig god og hyggelig bog. Nu er vinderen jo trukket, og jeg ville ønske, at alle kunne vinde, men sådan er det jo desværre ikke med en konkurrence. Men jeg laver helt sikkert en giveaway igen engang, så det kan være, du er heldig en anden gang, hvis du har lyst til at deltage igen :) Jeg kan anbefale bogen, for der er mange lækre opskrifter. Et oplagt julegaveønske :)

   Slet
 8. Haha. Kodak moment med Ozzy ? Eller er det Phoebe ?
  Hvor sjovt.

  Jeg vil ikke have nogle af bøgerne. Synes bare du skulle vide, at jeg grinede over dit fantastiske kattebillede

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare helt i orden, Hanne :) Tak for din kommentar. Det er Ozzy (eller Tozzy, som han også bliver kaldt ;)), der er den skøre kat i foderhuset. Det er et glimrende sted at sove til middag, synes han. Billedet har faktisk lige vundet en konkurrence hos Land og Fritid og kommer i deres blad i november. Det bliver sjovt at se. Så vandt Ozzy lige nogle kg fuglefrø til havens fugle. Det er vel en ok kompensation ;)

   Tak for de pæne ord om billedet. Han ser også virkelig tosset ud på det :D

   Slet
 9. Kære Christina - endnu engang tak for din skønne blog om katte, kronisk sygdom og dejlig mad. Jeg glæder mig til hvert nyt indlæg :)

  Med min store passion for katte er det klart Simon's Cat, der trækker... fordi den er så kat'sk!!!

  Kram, Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa.
   Din kommentar varmer rigtig meget. Det er dejligt at vide, at nogen gider følge med, selvom bloggen er lidt et rodsammen af det, der fylder i mit liv :)
   Ja, den er meget kat'sk, haha! :D Han tegner bare så godt. Følger ham på Facebook, hvor han også har lagt billeder ud af sine egne katte. Det er rigtig hyggeligt at følge med i.

   Slet
 10. Er ny "follower". Håber jeg har tilmeldt mig rigtigt.
  Er selv katteejer, til en dejlig hankat, ved navn Bamse.
  Vil rigtig gerne vinde Simon's cat.
  Hilsen Nete

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at se nye ansigter her på bloggen. Du fik tilmeldt dig rigtigt :) Vi har også haft en kat, der hed Bamse, da jeg boede hjemme. Det var dog en hunkat. Hun var helt hvid og døv, og en rigtig ballademager. Hun mjauwede altid så højt, når hun snakkede. Måske fordi hun ikke kunne høre, hvor højt hun rent faktisk mjauwede? :) Hun var med i snor, når man far var ude og slå græs fra min farmor, og elskede at køre i bil.

   Slet
 11. Åååårh, Simon's cat! Vidste ikke, at der fandtes en bog! Katten minder så meget om den jeg havde :')
  Så Simon's cat, må være den jeg helst vil vinde!
  Mvh. Katrine Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes faktisk mere end en. Den, jeg udloddede, er den første i serien, og jeg ejer den som skrevet selv. Synes, den er superhyggelig at bladre rundt i. Katten i bogen minder mange af os om vores egne katte med deres store personlighed. Jeg kan i hvert fald se en del i vores tre :)

   Slet
 12. Hej Christina. Dejligt med sådan et initiativ og tillykke med de 2 år. Jeg holder megetvaf at læse om dine misser og teste dine opskrifter. Skulle jeg være så heldig at vinde skal de være Simons Cat. Knus Mutter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Dejligt at høre, at du følger med på boggen. Det sætter jeg stor pris på :)

   Slet
 13. Ikke let, ikke let, men jeg ville nok ende med Simons Cat. Han tegner bare SÅ skønt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er svært at vælge, når man elsker katte men også madlavning :D Ja, han tegner virkelig godt :)

   Slet
 14. Åhhh, det er jo svært, for Simons cat er virkelig sjov, især når man selv har været katteejer, men jeg vælger Ben & Jerry's :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et godt valg. Begge bøger er faktisk ret gode, så jeg kan klart anbefale dem begge :)

   Slet
 15. Sikke nogle fine bøger og bloggen er jeg jo fast fan af, så selvfølgelig vil jeg ønske tillykke med de to år og deltage.

  Tror Ben&Jerry bogen passer bedst ind herhjemme :)

  Maj-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Det er dejligt at vide, at du også følger med her. Det vidste jeg faktisk ikke :) Jeg har jo også fulgt din blog længe. Isbogen er rigtig hyggelig og med mange gode opskrifter, ikke mindst til grund-is, så man selv kan lege videre. Klart anbefalelsesværdig!

   Slet
 16. Ihh stort tillykke med bloggens fødselsdag, må der komme mange flere gode opskrifter og frem for alt lækre billeder ;)

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, må mit valg være Ben & Jerry's :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Carina :) Der vil helt sikkert komme en masse flere opskrifter og billeder i fremtiden.

   Slet
 17. Tillykke med bloggen :)


  Jeg vil helt klart helst vinde Ben og Jerry's opskrifter :)

  SvarSlet
 18. Tillykke med bloggen - og tak for en dejlig blog. Jeg kigger ofte herind og elsker at læse dine nye indlæg. :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg gerne overraskes. Jeg elsker både is og katte, synes simpelthen det er svært at vælge... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, også for den søde kommentar om bloggen. Det er rigtig dejligt at vide, at der faktisk er nogle, der jævnligt kigger forbi. Så man ikke skriver ud i intetheden. Det betyder da noget, at der faktisk er nogen, der har lyst til at læse det, man skriver :)

   Ja, det er et svart valg. Nu er konkurrencen jo så afgjort, men begge bøger er værd at eje :)

   Slet
 19. Tillykke med bloggen :-)) Jeg er vildt med Simons cat - så den bog vil jeg gerne vinde!
  katrin@greencat.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Jeg er også vild med Simon's cat. Der er bare noget, der har fanget lige fra starten, for fra første tegning kunne man bare se sine egne katte i dem :D Det er sjovt at se, at andre også har de oplevelser med deres katte.

   Slet
  2. Hvor er det sødt og overskudsagtig at du besvarer alle kommentarer :-)
   Simon's cat er bare ligesom min Odin - en fræk og nogle gange lidt uforskammet siameser....

   Slet
  3. Jeg sætter rigtig meget pris på en kommentar, så jeg vil gerne svare tilbage :) Det gør jeg altid. Nu var her heller ikke flere hundrede, så det var lige til at overkomme. ;)
   Han lyder som en rigtig kat, ham Odin :D Sådan kender vi også kattene herhjemme.

   Slet
 20. Hvis jeg er den heldige så vil jeg helst have Katte bogen!
  Knuser fra Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er konkurrencen jo så slut, men jeg kan anbefale bogen, den er klart et ønske værdigt :)

   Slet