onsdag den 23. maj 2018

Sidste killingebesøg

I mandags var vi på besøg hos vores lille nye familiemedlem, som endnu stadig går under navnet Julius :D Vi er nemlig ikke blevet klogere på, hvad han skal hedde, så endnu kalder vi ham bare hans stamnavn. Må se, om det ender med at være det blivende navn.

Det var egentlig meningen, at vi skulle have besøgt ham sidste onsdag, men han var blevet syg, så besøget blev aflyst. Han havde fået en maveirritation, som påvirkede appetitten, men han fik det heldigvis hurtigt bedre med kvalmestillende og antibiotika. Han var så frisk, at vi fik invitation til at se ham i mandags, og det ville vi naturligvis meget gerne!


Der var gået lige over fire uger, siden vi havde besøgt ham sidst, og det kunne man godt se. Han er blevet noget længere med en meget lang og flot stribet hale <3

Christian sad længe på gulvet og legede med Julius og hans bror og hvem der ellers lige var i nærheden, som havde lyst til at deltage :) Julius er den helt store jæger. Han giver den virkelig gas, når han jager fjerpinden, og den skal bides og myrdes hårdt. Er sikker på, at Phoebe får konkurrence om at være havens bedste jæger, når han flytter ind ;) Vi kan se, at vi skal være lidt ekstra opmærksomme på Julius i forhold til, hvad han kan komme til at gumle på, når han flytter ind, nu han skal undersøge ting ved at tygge og smage på dem. Forhåbentlig går den fase hurtigt over, men killinger er jo nysgerrige, så man må lige holde ekstra øje :)


Julius "dræber" fjerpinden, mens far Elias og bror Joey kigger på :)

Det er Julius, der bliver kløet på maven af Christian på billedet her, og hans bror, der ligger ved Christians fødder.Det er dog ikke kun Phoebe, der får konkurrence på enemærkerne her i huset, kunne vi se. Julius er nemlig også en taske-mis, ser det ud til :D Ozzy er jo utrolig glad for tasker af hvilken som helst art, og der gik ikke længe, fra vi var ankommet, til Julius lå med min taske på - puttet sig ind til tasken under remmen :D Og senere fandt han ud af, at sådan en kan man da også ligge på. Så Ozzy skal måske til at dele husets tasker med sin nye lillebror :)

Her ligger Julius med min taske på :D se også første billede i indlægget her, hvor han ligger oven på min taske :)

I går sad jeg og redigerede i de billeder, vi tog, mens vi besøgte Julius. Det var ret tydeligt ved den gennemgang, at Julius stadig er glad for Christian. Han har vist ham tillid, lige siden vi mødte ham første gang. Det har været ham, han har været oppe hos, hver gang vi har været på besøg. Det tyder på en god start for de to, hvilket er rigtig dejligt, for Phoebe har altid været min kat og aldrig gidet Christian. Det er faktisk kun for meget nyligt, at hun har villet ligge hos ham, så det var stort, de første gange hun gjorde det :) Derfor vil det være rigtig godt, hvis Julius kan få et tæt forhold til Christian. Derfor holder han også en uges "barselsorlov", når Julius flytter ind :D Så han er med helt fra starten og forhåbentlig får lige så meget tilknytning til Julius i dagligdagen, som jeg gør. Det er ret naturligt, at katten knytter sig mest til den person, den er mest sammen med, og da jeg jo går hjemme, er det lidt unfair for Christian på den måde :) Så barselsorlov er godt.

Der går faktisk ikke ret længe, før Julius flytter ind. Han skulle gerne flytte ind om lidt over to uger, hvis alt går, som det skal, og det gør det forhåbentlig. Så nu er ventetiden snart ovre :) Jeg er i gang med at planlægge indkøb af mad og alle andre nødvendigheder til Julius, så det er på plads, til han flytter ind. Herren spiser helst ikke tørkost, selvom hans opdrættere ellers ihærdigt prøver at få ham tilvænnet til det, så der kommer lige en periode, hvor vi skal arbejde med at få ham over på det. Derfor skal jeg have et bjerg af dåser med vådkost hjem, så vi er sikre på, at han får nok at spise, og så der er masser af mad til at lave overgangen til tørkost. Det skal nok gå det hele. Vi sørger for at have ekstra vådkost hjemme til de to andre, så de også kan få lidt ekstra i den periode, hvis de har behov for det. De skal jo helst ikke føle sig udenfor. :)Han er fantastisk sød, det lille kattebarn. Da vi skulle sige farvel til ham, var han langt om længe faldet til ro og blevet træt. Nu var han endelig klar til en nussetur og spandt virkelig højt for os, da vi var inde og nusse ham farvel <3 Vi glæder os utroligt meget, til han bliver en del af vores lille familie.

Vil slutte af med at dele et par videoer, vi tog af Julius i mandags :)
4 kommentarer:

 1. Hvor er han bedårende - og så de der kuglerunde killingeøjne.
  Jeg synes altså, at han ligner en lille Julius. Han kan næsten ikke hedde andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er skøn 😍 Vi må se med navnet. Julius er et hundenavn, synes vi. Det er hunden i Nissebanden og min kusines bernersenne. Men det klistrer jo lidt, nu vi ikke har kaldt ham andet længe. Vi må se, når han er flyttet ind og vi har lært ham at kende 😊

   Slet