onsdag den 6. november 2019

Jule-giveaway: Vind en lækker adventskalender til kat

December er kun nogle uger væk, og jeg har været i gang med at lave adventskalendere et stykke tid efterhånden. Igen i år har jeg lavet en adventskalender til kat, som du har muligheden for at vinde her på bloggen.

Det er den fine kalender, du kan se på billedet herunder. Læs nedenfor, hvad den indeholder, og hvordan din kat (eller en kat, du gerne vil forkæle) får poterne i den lækre præmie :)





Det kan du vinde:
En superfin julesok i kattetema fyldt med fire flotte pakker, som indeholder en blanding af lækkerier og legetøj, som vores egne katte elsker.


Sådan deltager du:
1. Like/synes godt om bloggens Facebookside (se nedenfor, hvis du ikke er på Facebook*).

2: Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller mig navnet på katten, der skal vinde adventskalenderen. Fortæl også gerne lidt om katten - det er så hyggelig læsning :)


🎅 Du kan få et ekstra lod i konkurrencen ved at deltage på bloggens Facebookside, hvor konkurrencen også er slået op :) - dette er helt valgfrit, selvfølgelig.



Konkurrencen løber til og med onsdag 20. novemberVinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort på bloggen dagen efter.
Vinderen skal sende mig en mail med sin adresse** senest søndag 24. november, så jeg ved, hvor adventskalenderen skal sendes hen, så husk at tjekke, om du har vundet :) Melder vinderen sig ikke, vil der blive udtrukket en ny.


* Jeg er klar over, at det ikke er alle, der er på Facebook, og skulle du ikke være det, finder vi ud af det, hvis du bliver udtrukket :) Så er det okay, at du bare følger via bloglovin eller er tilmeldt direkte på bloggen her (tilmeldingsmuligheder findes i højre side af bloggen).

** Der sendes kun til danske adresser.

8 kommentarer:

  1. Julie Schøn Achton7. november 2019 kl. 08.15

    Den ville være alletiders til min "lille" Maya. Hun er en sød og meget madglad terrorist som elsker at lave ballade :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Stort tillykke, Julie! Du og frække Maya er de heldige vindere af den fine adventskalender til kat. Vil du snarest muligt sende mig en mail, så jeg ved, hvor pakken skal sendes hen? :)

      Slet
  2. Igen i år synes jeg at Langtved Staldens katte fortjener lidt godt i december måned. Og jeg kan sagtens fordele dine dejlige gave mellem dem.
    Her en præsentation af kattene.
    Henning - stadig staldens konge. Han er kat med stort K, enormt kælen og til tider en smule anmasende for at få opmærksomhed og kæl. Henning har det med at gå ind i biler og hestetraileren - så der skal lige tjekkes inden man forlader stedet - eller får man Henning med hjem. Henning er flyttet ind i rytterstuen, som ellers var forbeholdt for gamle frk. Klausen.
    Lucky - han har brugt et liv mere, så nu har han vist kun 6 tilbage. Senest fik han det yderste af halen i klemme under en hestehov. Heldigvis var dyrlægen tilfældigvis i stalden og han fik hjælp med det samme. Han har det godt igen. Lucky er min favorit, for han kommer når jeg kalder. Han ved at jeg har kattegodbidder i lommen.
    Spinkel (Skinny) - er staldens største kat - heraf det ironiske navn. Han er kælen, og kan gnide bukserne tynde omkring benene og så kaster han sig ned på jorden, og så skal han gerne kæles for. så meget som han smyger sig om en og man skal passe på ikke at falde over ham.
    Frk. Klausen er staldens eneste hunkat og den mindste af kattene. Hun er meget kælen men er ikke så glad for at man tager hende op. Men sidder man på bænken i stalden, hopper hun gerne op, hun en værre kælegris.
    Hr. Klausen han har fået sit navn fordi han ligner frk. Klausen - han er bare dobbelt så stor. Han er ikke sky længere og han vil gerne kæle. Han har fået den tid der skulle til for at han følte sig tryg.
    Alle 5 katte gør min ventetid i stalden/ridehallen meget kortere. Der er altid et par katte som kommer og vil kæle, mens min datter rider. Og så er det fantastisk dejligt at de er der, for min datter er allergisk overfor katte, så vi kan aldrig selv få katte herhjemme, men så har jeg jo staldens katte at kæle for og forkæle ud over alle grænser. Og forkælet det bliver de.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har virkelig et hjerte af guld, Gitte, når du hvert år deltager for at vinde til kattene i stalden. De lyder alle rigtig skønne, og det lyder til, at der passes godt på dem <3 Og det er et fint kompromis, du har med at nyde deres selskab, når din datter rider. De sætter helt sikkert også pris på det :)

      Slet
  3. Her har Frede fortjent lidt forkælelse. Han er legeonkel for 4 frække killinger, og må holde for når der skal tumles. Han er nu også god til at sætte dem på plads når de bliver for frække. Han skal have lov at have det hele for sig selv, så det ikke skal deles. Han tapper med poten på vores havedør hver morgen for at komme ind og sige god morgen og få en godbid. Han har heller ikke været helt sig selv siden hans "bedste" (Mormis) blev aflivet i foråret.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er jeg ked af at læse, at Frede (og du) har mistet sin mormis. :( Ved, hvor meget hun betød. Håber, han får lidt ekstra opmærksomhed, for det er svært at miste en god ven. Vi har jo været igennem det nogle gange, og Putte var i dyb sorg, da Mille blev aflivet. De er jo sociale dyr, nogle af dem mere end andre. Det lyder dog til at han har masser af selskab, selvom killinger skal opdrages ;) Juleknus til jer alle. <3

      Slet
  4. Tak Christina.
    Tak fordi du laver denne dejlige jule give away, hvert år. Jeg nyder, som du, at læse om de dejlige katte. Ingen tvivl om at Langtved kattene har det godt, jeg er jo ikke den eneste der forkæler - og vi har hver vores favoritter - Lucky er og bliver ny alene min��
    Rigtig god jul til dig og dine.

    SvarSlet