torsdag den 21. november 2019

Vinderen af jule-giveaway'en er fundet!

Det blevet tid til at trække en vinder af den fine adventskalender til kat. Det har været så hyggeligt at læse alle jeres kommentarer, både her og på Facebook, hvor konkurrencen også kørte i år <3 Og ikke mindst tak til jer, der også har postet billeder af de søde katte. Dem har jeg nydt at se på, mens konkurrencen har kørt :) Jeg vender snart tilbage og kommentarer på jeres opslag.

Konkurrencen har kørt både her på bloggen og på bloggens Facebookside. Jeg har som sædvanligt brugt random.org til at finde en vinder, og alle er blevet tildelt et nummer i rækkefølgen af deres kommentar, ligesom det plejer at foregå, når jeg laver en giveaway her på bloggen alene. Da jeg lavede indlægget før opslaget på Facebook, har deltagerne her på bloggen fået startnumrene, og herefter er deltagerne på Facebook blevet nummererede.

Tak til alle jer, der har haft lyst til at deltage i min lille juleleg. Jeg håber, I har lyst til at være med en anden gang :) Neden for billedet af den fine præmie herunder kan du læse, hvem der har vundet julekalenderen :)






Vinderen er: Julie Schøn Achton!


Stort tillykke til dig og Maya. Jeg håber, hun bliver rigtig glad for sin kalender :) Du skal snarest muligt sende mig en mail med din adresse, så jeg ved, hvor pakken skal sendes hen. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar