tirsdag den 1. november 2016

Jule-giveaway: Vind en lækker adventskalender til din kat!

December nærmer sig med hastige skridt og dermed også tiden for en masse hyggelige traditioner. En af dem herhjemme er adventskalendere, hvor der hver søndag i advent kan findes en dejlig gave i julesokken. De sidste par år har jeg også lavet en adventskalender til bloggen - til en heldig kat - som jeg har udloddet her på siden. Det havde jeg dog ikke forventet at gøre i år, da jeg jo som bekendt har problemer med i det hele taget at få blogget, når jeg dårligt kan bruge mine hænder, men jeg kunne mærke, da jeg kom tættere på jul, at jeg også rigtig gerne ville lave en katte-adventskalender til bloggen i år. Så det får I altså nu :)

I år har jeg til kalenderen udvalgt fin katte-julesok med teksten "Meowy Christmas", som rigtig meget ligner den, jeg udloddede forrige år. Det er faktisk den samme, men da den er håndlavet, er den ikke 100% magen til, dog stadig superfin i sig selv :) Jeg syntes, den var så sød og fin, så den ville jeg gerne udlodde igen :)

Jeg har desværre ikke hænder til at fotografere en fin opstilling af den nye sok med pakkerne i, som jeg plejer, så det øverste billede nedenfor er af sokken fra forrige år. Men den nye ligner meget, som I kan se på billede nr. to. Farven er faktisk helt den samme, men mit telefonkamera kan ikke gengive det lige så godt, som mit spejlreflekskamera gjorde på opstillingen med pakkerne forrige år.

Det kan du vinde:
Ligesom de to foregående år er gevinsten i min jule-giveaway en adventskalender til kat, som består af en rigtig fin julesok med kattemotiv, som er fyldt op af fire adventsgaver. Gaverne indeholder lækkerier og legetøj, som vores egne katte selv elsker :) Se neden for billederne af sokken, hvordan netop din kat (eller en kat, du holder af) får poterne i den lækre præmie! :)


Dette års julesok. Så fin <3
Sådan deltager du:

1. Like/synes godt om bloggens Facebookside (se nedenfor, hvis du ikke er på Facebook*).

2: Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller mig navnet på katten, der skal vinde adventskalenderen. Fortæl også gerne lidt om katten - det er så hyggelig læsning :)


Konkurrencen løber til og med lørdag 19. november.
Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort på bloggen dagen efter.
Vinderen skal sende mig en mail med sin adresse** senest tirsdag 22. november kl 12, så jeg ved, hvor adventskalenderen skal sendes hen, så husk at tjekke, om du har vundet :) Melder vinderen sig ikke, vil der blive udtrukket en ny.


* Jeg er klar over, at det ikke er alle, der er på Facebook, og skulle du ikke være det, finder vi ud af det, hvis du bliver udtrukket :) Så er det okay, at du bare følger via bloglovin eller er tilmeldt direkte på bloggen her (tilmeldingsmuligheder findes i højre side af bloggen).

** Der sendes kun til danske adresser.
 

Jeg håber, at I har lyst til at lege med i min lille jule-giveaway, og jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer :)

44 kommentarer:

 1. Sikke en fin give-away! Jeg håber, at min kat Nokia vinder. Hun er en fin lille sort kat som vi fik for 7 år siden. Dengang var hun meget menneskesky, og vi kunne slet ikke komme i nærheden af hende. Idag er hun en rigtig lille kælebasse - og lidt af en primadonna ;-) Hun har for nylig mistet sin makker, hankatten Wilcox, så en fin julekalender ville sprede glæde og lykke i et lille kattehjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt, når man kan vinde tilliden af sådan et lille liv <3 Jeg er ked af at høre, at hun har mistet sin ven :( Jeg håber, at I selv kan forkæle hende lidt ekstra, når I nu desværre ikke vandt kalenderen. Glædelig jul til jer begge.

   Slet
 2. Mine forældres kat Kandis på 19 år (ja hun er så gammel) har helt klart fortjent en sådan kalender.. hun elsker godter og rester og er en stor del af familien

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at høre, hvordan Kandis er en del af familien :) Sådan er det også med kattene herhjemme :) Og sikke en flot alder. Håber, I kan hygge lidt ekstra om hende, når hun nu ikke var den heldige vinder i denne omgang :)

   Slet
 3. Anton ,som er en rigtig sød kat og er supergod til at fange mus og tage dem med ind i stuen, skal forkæles.Katten er min datters.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din besked er godkendt, Mona, men navnet er skredet i svinget. Jeg ved dog, at det er dig, så din deltagelse gælder :)

   Slet
  2. Fin musefanger :D Phoebe er den store muse- (og fugle-!) -fanger herhjemme. Det er vi dog ikke så glade for ;) Hun behøver i hvert fald ikke tage dem med ind, som hun ellers gør for at prale :D

   Slet
 4. Hej! Vi har to dejlige race katte, som vi er rigtig glade for og derfor ville jeg ønske meget for dem, at jeg kan vinde den fine julekalender. Jeg er desværre ikke på Facebook, men håber alligevel, jeg kan deltage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Selvfølgelig kan du deltage, selvom du ikke er på Facebook :) Som jeg skrev ovenfor, skal de, der ikke er på Facebook, bare følge bloggen via Blogger eller Bloglovin, så gælder deltagelsen lige så godt :)

   Slet
 5. Katten hedder Molly. Efter kæresten er flyttet ind er de to nærmest gået i symbiose, og jeg mangler noget bestikkelse til at få hende tilbage på min side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestikkelse er altid godt! Så det må du prøve. Det er ellers dejligt, at de to er blevet så glade for hinanden. Det er jo en stor omvæltning for både kæreste og kat, så han må have kattetække. :)

   Slet
 6. Jeg ønsker mig den til min nabokatt, som har valgt at kaste sin kærlighed på os.
  Når han er hjemme ved sig selv, er han lidt gnaven og sur og gider ikke nusses eller tages op.
  Når han er hos os, vil han sove hos os, putte og nusses om.
  Naboen kan ikke kende ham, når de ser hvor kælen han er hos os. ��

  SvarSlet
  Svar
  1. I må kunne noget særligt hos jer <3 Måske er det de ekstra snacks? :D

   Slet
 7. Så vil jeg lægge et lod i skålen for vores fire katte (yay, en gave til dem hver!!):

  Witte, tyrkisk angora, 12 år og en smule gigtplaget, men killing af sind. Spiser stænger af alle slags. Mestrer de argeste og største hårboller p.g.a. den lange pels

  Manse, huskat, 3 år og Catus Grande, altædende (i dén grad), ser frem til januar-slankekur (NOT)

  Rødisen, huskat, 2 år og Fars Mis, spiser kun de stænger, som hun blev introduceret for af dig, Meowski ;)

  og

  Pletisen, søster til Rødisen, huskat og Mors allerdejligste lille Fis, spiser KUN gule Dreamies og ikke hver dag...

  Ja, så får de naturligvis tørfoder ved siden af - og engang imellem vådfoder eller tun som special treat.

  Håber du har det så godt som muligt, Christina.

  Kram, Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Det kører lidt op og ned. De lyder skønne, jeres misser <3 Dejligt med så megen personlighed. De har også hver deres livret, kan jeg se :D

   Slet
 8. Her er det Mons der skal have den. Han bliver 3 på om en uge, og han er bare en dejlig kat. Han er maine coon, grålig i pelsen, hvide poter og bare en kæmpe kat. Jeg er flyttet hjemmefra, så jeg ser ham desværre ikke ligeså ofte som før, men min bror er god til at sende hjemmevideoer og billeder af ham. Haha! Jeg håber, at han vinder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at din bror kan holde kontakten mellem dig og Mons :) Det er ikke sjovt at flytte fra sin kat, det har jeg også prøvet, da jeg flyttede hjemmefra. Det var bestemt ikke nemt. Men gensynsglæden var stor, når jeg så var hjemme :)

   Slet
 9. Jeg håber at min 16-årige kat Snowy vinder! :) Snowy er faktisk en Indisk kat! Da jeg boede i Indien fra 3-8 års alderen fandt vi nemlig en lille bitte miavende killing på de indiske gader. Vi tog ham til os, og tog ham med i flyet til Danmark et par år senere. Siden har vores poteprins styret huset med putning og masser af miaw og snak. Han er klistret helt op ad os, og sover i sengen om natten ovenpå vores hovede som en nathue man kan trække hen over ørene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en dejlig historie :) Han har i den grad fået et liv som en prins hos jer <3 Han lyder skøn! :)

   Slet
 10. Vores lille Pusle Helmuth, hun er 15 uger og en norsk skovkat. Hun er så sød. Mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Nårh, sødt navn <3 Med den alder er der sikkert masser af spillopper i hende :D

   Slet
 11. Det må nok blive en fælles kalender til mine tre katte, Chili, Pølle og Junior <3

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg håber, at dine dejlige misser alligevel får lidt ekstra forkælelse i december, selvom det ikke vandt i denne omgang :) Glædelig jul til jer alle i hvert fald :)

   Slet
 12. Vores kat Eleanor Rosevelt (Hunden hedder Teddy Rosevelt) kaldet Ellie, er en hittekat. Min sæn fandt hende forladt i haven da hun var ca 2 uger...og da der ikke kom en missemor efter hende tog vi hende ind. Vi afleverede hende på Brande internat hvor en pleje-missemor tog hende til sig.. 2 dage efter hentede vi mor og 4 killinger som så var i pleje hos os til de var klar til nye familier. Så fik Sputnik, Sophus, Smilla og deres mor nye hjem og vi beholdt lille Ellie😊
  dolomedes_spider@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er vild med navnene :D Og sikke en dejlig historie. Det er så dejligt, når nogen tager hånd om katte, der virkelig trænger til et kærligt hjem. Thumbs up til jer og glædelig jul :)

   Slet
 13. Jeg vil gerne forkæle min tolvårige kat, Sif. Hun er en rigtig hyggefis, som elsker at bruge aftenerne hos min mor inde i stuen, og når det er tid til at hoppe i seng, kommer hun ind på mit værelse og sover i fodenden. Vi overtog hende for lidt over seks år siden, da hendes tidligere ejere var nødt til at skille sig af med hende på grund af allergi. Hun har altid været en meget snakkesaglig kat, og indimellem føles det altså som om, man kan føre samtaler med hende. Hun svarer i hvert fald næsten hver gang, man snakker til hende. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre, at I har kunnet give hende et nyt og godt hjem :) Vores Phoebe er også meget snakkesalig og elsker også at sove i fodenden. Bare i det hele taget at være tæt på :)

   Slet
 14. Det skulle være ingen ringere end min egen kat Charles Dickens - Til hverdag går han dog bare under navnet Charlie!
  Han er lidt over to år gammel efterhånden, men er stadig utroligt glad for at lege, men heldigvis også utroligt glad for at putte. Han er helt igennem en hyggetrold og noget af det mest trofaste der findes - det er ligemeget om jeg har været væk i 10 minutter eller 10 timer, han sidder pænt og skuer efter mig i vindueskarmen når jeg kommer hjem. Han er simpelthen bare det bedste altså, så selvfølgelig skal han da have en adventskalender!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han lyder rigtig skøn! :) Phoebe sidder også troligt og venter på, at døren fra bryggerset bliver åbnet, når vi kommer hjem. Det er nu meget hyggeligt :)

   Slet
 15. Jeg vil gerne nominere min dejlige kat Trico, som pt er gået i vintertiden og bruge det meste dagen på at sove på hendes ynglings plastikpose.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hver kat sin seng :D Nogle gange tror jeg, at det er nok, bare de ikke rører gulvet. Ozzy elsker sko og tasker, mens Phoebe helst bare vil ligge på noget, som Ozzy gerne vil have ligget på ;)

   Slet
 16. Osvald min nabokat vil da blive glad for at vinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den dejlige dreng bliver forhåbentlig forkælet, selvom han ikke vandt i denne omgang. Det er jeg sikker på, at han gør :)

   Slet
 17. Flot sok som min Helle ville blive meget glad for. Han har lige været igennem et træls og langvarigt sygdomsforløb, men er nu heldigvis ved at være helt ok igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det godt at høre, at han har det bedre. Jeg håber, at han får masser af forkælelse, selvom han ikke vandt konkurrencen i denne omgang :)

   Slet
 18. Vida og Fabian kan godt dele. De mistede deres mor i maj og har så dumme mennesker, der har revet deres hus ned, så de må varme sig i en dum skurvogn.

  SvarSlet
 19. Min Bubble vil bliver glad for sådan en super flot sok. Hun er 3 år og da vi fik hende hun var så forkølet at det boblede lidt fra hendes næse deraf navnet :)

  SvarSlet
 20. Min kat Anton skal vinde. Dyrlægen har døbt den fru Anton- da Anton rent faktisk er en dame. Det er Antons første jul som inde/ude kat og derfor tænker jeg det er vigtigt at hygge lidt ekstra om katten når den kommer ind ��

  SvarSlet
 21. Sikke en flot præmie, den vil vores tidligere internat kat Piv på 3 år rigtig gerne vinde :-) så jeg har selvfølgelig også liket facebooksiden.

  SvarSlet
 22. "Lille" søde Misser på 6 kg. trænger helt klart til en juleforkælelse :D

  SvarSlet
 23. Nej hvor fin <3
  Den fortjener min lillesøsters store killing Cleo. Hun er en rigtig bandit og ved at drive mine forældre til vanvid fordi hun nærmest kravler på væggene.. Hun er "erstatningsmis" for min skønne 15årige hanmis, som vi desværre mistede i foråret, men mine forældre havde vidst lige glemt hvor meget ballade en killing kan lave. Men Cleo er en super sød og putsom lille mis, som helst sover på min søsters skulder og hun ville blive lykkelig for ekstra juleforkælelse <3
  God december til dig, når vi når så langt og nus til misserne i dit liv!

  SvarSlet
 24. Vi har fået Mailo som en brugt kat fra et internat, så vi skal nu fejre hans første jul sammen med ham

  SvarSlet
 25. Har to katte Neo og Shira(reagere kun på misse), de er indekatte, så synes de fortjener alle de gaver og underholdning de kan få.
  Og lover at de nok skal prøve at komme IND i selve sokken :D

  Sidsel53@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Synes min missedreng Frede trænger til lidt forkælelse denne jul. Han har det lidt hårdt blandt 4 missedamer.

  SvarSlet