fredag den 31. august 2018

The Big Meowski i Hendes Verden

For noget tid siden efterhånden blev jeg kontaktet af Hendes Verden, der gerne ville bringe en omtale af The Big Meowski som ugens blog i deres blad. I denne uge var tiden så kommet, og man kunne læse denne flotte og præcise beskrivelse af bloggen (som jeg har fået lov at vise frem her):




Jeg havde selv fået lov til at have lidt indflydelse på hvilke billeder, der skulle bringes sammen med omtalen, så jeg sendte et lille udvalg, der passer til årstiden. Redaktionen har så valgt disse tre ud, og for en god ordens skyld synes jeg lige, at jeg vil linke til de tilhørende opskrifter, såfremt nogle af jer sidder og savner dem :)

Kærnemælkshorn med marcipan

Æblesnaps med vanilje

Gammeldags marmorkage


At blive udvalgt til at være ugens blog i sådan et stort blad er en virkelig big deal for mig. Som I, der har fulgt med de seneste år, ved, så har det været en stor udfordring for mig at holde gang i bloggen, efter jeg pådrog mig et handicap på begge mine arme med tilhørende kroniske smerter i 2016, og derfor er det ekstra stort at blive opdaget og udvalgt til noget så fint :)
Bloggen betyder rigtig meget for mig, da den holder lige så meget liv i mig, som jeg gør i den. Det giver mit liv mening at kunne skabe noget, som både jeg selv og andre kan have glæde af, og jeg er stolt af det, bloggen er blevet til, her hvor den snart runder 7 år.

Her nu, hvor jeg sidder og skriver om omtalen, har jeg desværre opdaget, at linket til bloggen i bladet ikke er gengivet korrekt. Der står nemlig meovski (med "v") i stedet for meowski (med "w) i linkteksten, og det er bare superærgerligt. Det skal dog ikke ødelægge min glæde ved at være blevet udvalgt, for det er stadig en stor ting for mig, så jeg håber bare, at interesserede læsere finder ind til bloggen alligevel.

Tak til alle jer, der følger bloggen både her og på Facebook og bruger mine opskrifter. Det gør mig utrolig glad at vide, at nogen har glæde af mine opskrifter og læser med herinde :)

2 kommentarer: