søndag den 13. november 2022

Bloggens jule-giveaway: vind en lækker julekalender eller adventskalender til kat

Det er blevet tid til den årlige jule-giveaway her på bloggen, hvor jeg traditionen tro har juleforkælelse til kat på højkant. Ligesom sidste år har jeg i år valgt at lave hele to præmier, nemlig en adventskalender med fire fine gaver og en lækker julekalender, som kan vindes til en heldig kat, som skal forkæles ekstra i december 😻🎄

Herunder kan du se billeder af præmierne og nedenfor læse, hvad de indeholder.





Det kan du vinde:
I år er der som skrevet ovenfor to præmier i spil:

Adventskalender bestående af 4 lækre pakker, som hver indeholder lækkerier eller legetøj
Cosma julekalender, som indeholder snacks af frysetørret 100 % rent kød (kylling, and, oksekød og tunfisk)



Sådan deltager du:

1. Følg om bloggens facebookside  (se nedenfor, hvis du ikke er på Facebook*)

2. Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller mig navnet på katten, der skal vinde julegaven. Fortæl også gerne lidt mere om katten - det er så hyggelig læsning 😊
HUSK også at angive dit eget navn, når du lægger en kommentar! 

🎅 Du kan få et ekstra lod i konkurrencen ved at deltage på bloggens facebookside, hvor konkurrencen også er slået op. Dette er helt valgfrit, selvfølgelig.


Konkurrencen løber til og med søndag 20. november. Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort på bloggen og bloggens facebookside dagen efter.

Vinderne skal sende mig en mail senest tirsdag 22. november, så vi kan aftale forsendelsen**, så husk at tjekke, om du har vundet. Melder vinderne sig ikke, vil der blive trukket nye vindere.

Jeg er klar over, at det ikke er alle, der er på Facebook, og skulle du ikke være det, finder vi ud af det alligevel, hvis du bliver udtrukket. Så kan du nøjes med at følge bloggen som fast læser (tilmelding findes i højre side af bloggen).

** Der sendes kun til danske adresser.


5 kommentarer:

  1. Maya, min "lille" putte kat. Hun elsker papkasser og at lave ballade. Hun snakker rigtig meget og skal helst sove i ske hver nat.

    SvarSlet
    Svar
    1. Edit: Mange hilsner fra Julie :)

      Slet
  2. Max fortjener en kalender i år. Max er indekat på 10 år, og han er min venindes kat. Max er hendes et og alt, og de nyder hinandens selskab, specielt det sidste års tid, hvor hun har været sengeliggende. Det er så dejligt at se dem sammen, det er virkelig kærlighed, der går begge veje. Og jeg er sikker på at begges liv er meget rigere fordi de er sammen.
    Max er en hyggefætter uden lige, men der er bestemt ting han ikke bryder sig om, fx støvsugeren. Når den tændes, så smutter han ind i et andet rum.
    Han elsker godbidder, men der er ration på dem, ellers går det vist ikke.
    Og så har han en svaghed for plastikposer, og her skal man virkelig være opmærksom, for han spiser alt det plastik han kan komme i nærheden af.
    Rigtig god jul til alle jer allesammen🎄🧑🏼‍🎄🎅🏼

    SvarSlet
  3. Brigitte Christensen18. november 2022 kl. 06.12

    Simba er vores lille løve❤️ Han er født døv og vi har derfor indhegnet hele vores have så han kan færdes sikkert både ude og inde❤️ Fordi han er døv miaver han utrolig højt, det kan høres i nabolaget😂. Han elsker at jage skygger, specielt skyggen fra hans egen hale, det kan han få lang tid til at gå med 😂❤️😻 God jul ❤️🎅🏻🌲😻

    SvarSlet
  4. Min kat Liten 18 år er en dejlig dame der er expat i Danmark. Hun er født i Sverige der hun boede med os i 8 år. Nu trives vi godt i det danske land. ❤️

    SvarSlet