mandag den 15. september 2014

Fødselsdagsgiveaway! Bloggen fylder 3 år

På mandag fylder bloggen 3 år, og i den anledning fik jeg lyst til at lave en lille giveaway. Jeg lavede også en fødselsdagsgiveaway sidste år, da bloggen fyldte 2 år, og jeg syntes simpelthen, det var så hyggeligt, så jeg håber, I har lyst til at lege med denne gang også :) Se nederst i indlægget, hvordan du deltager i konkurrencen!

Præmien i år er Claus Meyers bog Chokolade, som er et must for chokoladeelskere! Jeg ejer selv bogen, som jeg er utrolig glad for, og jeg glæder mig meget til at få afprøvet flere af opskrifterne fra bogen. Det er vist ingen hemmelighed for læserne af bloggen her, at jeg er ret glad for Claus Meyer, især hans bageopskrifter, så det var oplagt, at det skulle være en af hans lækre bøger, som I skulle have muligheden for at vinde denne gang. Ligesom sidst er konkurrencen ikke på nogen måde sponsoreret. Til mine kattelskende læsere er der desuden en ekstrapræmie, som du kan læse mere om nedenfor.Mundvandet løber virkelig, når man ser de fantastiske billeder i bogen, som indeholder opskrifter af nærmest alle typer kager og lækkerier, lige fra tærter, over boller, kager i lag, småkager og så naturligvis en god del desserter med chokolader, bare for at nævne nogle af kategorierne i denne lækre bog. Bogen indeholder derudover gode grundopskrifter, fif og grundig forklaring af arbejdsgangen til hver kage, som gør opskrifterne nemme og overskuelige at komme i gang med.

Da jeg ved, at mange af jer, der læser med på bloggen, er katteelskere og -ejere, smider jeg en lille ekstrapræmie oveni, hvis vinderen skulle ske at være en af mine katteelskende læsere. Det er en lille hyggepakke med lidt guf og legetøj. Legetøjet består af nogle af vores egne kattes absolutte favoritter herhjemme, nemlig en kanintot og en hjemmesyet katnippose. Jeg bruger den lækreste bløde filt til poserne og har et lille lager af filt hjemme, så vinderen får selv lov til at vælge farven på posen. Husk at skrive det i kommentarfeltet.

Ekstrapræmien.

Skriv i kommentarfeltet, hvilken farve filt du ønsker katnipposen i.Sådan vinder du bogen:
- Du skal være tilmeldt som fast, offentlig læser af bloggen (hvis du endnu ikke er tilmeldt, så tryk på "tilmeld dig dette website" ude til højre ved de faste læsere, og følg anvisningerne).
 

- Og du skal skrive i kommentarfeltet, hvad der er din favoritkage/dessert/bagværk med chokolade. 

Ekstrapræmien:
- For at vinde ekstrapræmien, kattehyggepakken, skal du derudover i kommentarfeltet fortælle mig navnet på katten, som skal have glæde af pakken, samt skrive hvilken farve du gerne vil have katnipposen i.


Konkurrencen løber til på søndag 21. september kl. 23.59. Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort her på bloggen på mandag 22. september, der er bloggens fødselsdag. 
Vinderen skal sende mig en mail til mig med sin adresse: mail , så jeg ved, hvor bog og evt. hyggepakke skal sendes hen, så husk at tjekke, om du har vundet. Melder vinderen sig ikke, vil der blive trukket en ny.

Håber, at I har lyst til at fejre bloggen ved at lege med :)

22 kommentarer:

 1. Hej Christina. Jeg håber, det går bedre med Ozzy nu - og generelt hjemme hos jer!
  Og tak, fordi du holder de her giveaways :)

  Min favoritdessert med chokolade har jeg netop fået til et vennepars bryllup. Det var en virkelig svampet chokoladetærte fuld af smag! Den var lidt brownie-agtig, men mindre tung og mere "smidig". Ovenpå var der en kugle mangois, og balancerende på den var der til sidst et tyndt lag stivnet mørk chokolade. Mums!

  Katten, som ville få glæde af katnipposen, hedder Milow, og det er faktisk ikke min kat. Til gengæld er det førnævnte vennepars søde 1-årige hankat, som jeg forkæler ved hver chance jeg får :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Han har spist meget pænt de sidste dage, men er stadig rød i munden. Må se, hvad dyrlægen siger senere på ugen.

   Det lyder som en skøn dessert. Sødt af dig at tænke på dine venners kat. Er sikker på, at den nyder den ekstra forkælelse :)

   Slet
 2. Min yndlingsdessert med chokolade må helt klart være blødende chokoladehjerte med ny-kørt hjemmelavet vanilie is ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en har jeg endnu ikke prøvet at lave - eller spise. Men har altid syntes, det så enormt lækkert ud. Der er også en opskrift på sådan en i chokoladebogen, mener jeg. Må få afprøvet den engang :)

   Slet
 3. Min absolut bedste chokoladekage er Mississippi mudcake. Mums for en kage.
  Nu har jeg selv hund, men naboens Oskar er en sød hankat der er vild med vores Pjevs. Den mærkeligste kat der selv tror den er hund... Gør nøjagtig som vores hund, følger efter når vi går tur, letter ben, snuser som en hund, den er sgu lidt underlig, men kær. Den fortjener lidt guf og legetøj. Farven skal være nr 2.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også sådan et rigtigt chokoladechok! :)

   Det lyder som, Oskar og Pjevs er gode venner. Eller Oskar i hvert fald meget gerne vil være venner med Pjevs :) Den lyder i hvert fald til at have noget af et forbillede i din hund, hvis man skal kigge på opførslen :D

   Slet
 4. Chokolade OG bagværk i en og samme bog? Jamen, så bliver det jo næsten ikke bedre! Det er derimod ret svært at skulle vælge en favorit. Jeg tror dog, det bliver min mors fantastiske banankage med chokolade. Den er virkelig lækker, smager godt igennem af både banan og chokolade, og så har man bare altid lyst til et stykke mere. ;-)
  Og så ville det i øvrigt slet ikke være dårligt at vinde sådan en kattehyggepakke! Jeg er sikker på, min lille Sif ville elske katnipposen i grå (nummer fem), og så ville hun helt sikkert også blive glad for lidt guf og legetøj. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en virkelig lækker bog :) Den banankage lyder lækker. Skifter selv mellem at lave med chokolade eller karamelglasur. Begge er virkelig lækre til banan. Mors mad er nu heller ikke noget at kimse af :)

   Nu var det så ikke din lille Sif, der vandt i denne omgang, men hun bliver forhåbentlig forkælet godt alligevel :) Kan være, der kommer en ny mulighed for at vinde lidt til hende igen engang :)

   Slet
 5. Uha den er svær, der er så mange lækre opskrifter med chokolade. Men en af favoritterne er triple chokolade muffins.
  Frede vil blive overlykkelig hvis han vandt en grå katnippose.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er absolut også lækkert. Jeg laver det oftest som en hel kage, men smagen er nok ca. den samme. Det er rigtig lækkert. Ikke mindst med lidt hakkede valnødder i.

   Desværre blev det ikke Frede, der vandt denne gang, men jeg håber, det går meget bedre med ham og hans dumme øje :)

   Slet
 6. Ååååh bedste bagværk/dessert med chokolade...det må være en brownie. (en blondie kimser jeg nu heller ikke af) Men sådan en tung, fudgy firkant af en brownie er nok til at sende mig direkte i chokoladehimmelen. MUMS!!

  Tillykke med bloggens fødselsdag, og tak fordi du udnytter den lejlighed til at give OS en gave :D

  Hvis jeg skulle være den heldige vinder, har jeg to kattedrenge herhjemme, Max og Miro, der ville være helt syge med en katnippose i grøn :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Blondies har jeg endnu til gode at smage, men der er ikke meget, der slår sådan en rigtig tung og chokoladeagtig brownie, mums!

   Tak skal du have :) Jeg hygger mig lidt med det, og vælger at fejre bloggens fødselsdag ved at give mine faste læsere mulighed for at vinde lidt som tak for, at I følger med :)

   Hyggeligt med sådan to kattevenner. Det er dejligt, når de har noget katteselskab. Det har vores megen glæde af :) Håber, de bliver forkælet en masse, selvom de ikke lige vandt denne gang.

   Slet
 7. Tillykke med bloggens fødselsdag og tak for især dine dejlige opskrifter. Flere af dem er blevet afprøvet her. Jeg er stor fan af cup cakes (Jeg ved godt, at de er gået af mode igen, men i mit hjem er de stadigvæk et hit) Så en god saftig chokolademuffin med choko/orange-frosting er simpelthen det bedste!
  Vinder jeg, så vil min mors kat, Felix blive glad for en katnippose i nr. 4.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, også for de pæne ord :) Er glad for at høre, at nogen får glæde af de opskrifter, jeg lægger ind. Cupcakes er også skønne. Min hukommelse er fantastisk, når det kommer til mad, og kan huske at have set billeder af dig og cupcakes i en kagebutik inde på Facebook :D Så det undrer mig ikke, at det netop er dem, du nævner :)

   Det er sødt af dig at tænke på Felix. Kan være, han er heldig at få mulighed for at vinde noget en anden gang herinde :)

   Slet
 8. Tillykke, 3 år er sejt! Jeg er størst fan af brownies og så må der gerne være en chokoladefrosting eller tyk chokoladeglasur!
  Hvis jeg vinder, så ville min kære Mons blive glad for katippose i nr. 2!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Ja, så er det chokolade med chokolade med chokolade :D Men det skulle jo være godt for helbredet, chokolade, så det kan vel kun være godt ;)

   Tillykke med bogen og pakken til Mons. Håber, du bliver glad for bogen, og Mons bliver glad for sin pakke også :)

   Slet
 9. Tillykke!!
  Jeg elsker altså en god nybagt brownie med dejlig kold is til :)
  Katten som ville få glæde af katnip posen vil være vores dejlige kat Jokke - men vi kalder ham bare for Missermand ;) Han ville blive glad for pose i farve nummer 2!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Det er også en skøn dessert. Lavede det til min 30 års fødselsdag, og det var ret populært. Kan se, at mange af jer i kommentarerne skriver brownies, og det er helt sikkert også en af favoritterne herhjemme.

   Kær kat har mange navne :) I hvert fald også herhjemme. Ozzy hedder sjældent andet en Smukki (småggi), når vi snakker til ham. Eller mis. Kan være, der kommer en ny chance for, at Jokke/Missermand kan vinde noget her på bloggen i fremtiden, når han nu ikke var heldig i denne omgang :)

   Slet
 10. Uha, af alle lækkerier med chokolade elsker jeg mest ... KIKSEKAGE! Det er bare smagen af sol, sommer og barndom for mig!
  Mine misser vil, trods de er 10 år, elske at tæve rundt med både kanin og catnip :) - gerne i den smukke turkise nr. 4 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en af Christians fars favoritter. Et andet familiemedlem laver altid sådan en til ham til hans fødselsdag. Jeg har en opskrift liggende, jeg skal have afprøvet. Husker, at den blev meget stiv og svær at skære i, da jeg lavede den sidst, så må afprøve en ny opskrift næste gang :)

   Tillykke til dine misser, som får den ekstra kattehyggepakke, som jeg valgte at trække lod om også, fordi så mange af jer ville deltage om den oprindelige :) Husk at sende mig en mail med din adresse, så jeg kan få sendt den afsted :)

   Slet
 11. Hvid chokolade-hindbær tærte må være chokolade desserten der hitter herhjemme lige nu, deen er afstemt til efteråret og bare lækker :) men favoritten skifter tit for mmmm chokolade ;)
  Hvis jeg vinder skal lille Bandit på 21 uger have katnipposen i farve 1 og 1 årig CoCo og Gizon på 12 skal have del i de skønne lækkerrier :) Gizon sender en hilsen til Ozzy ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lyder superlækker, den kage. Ja, det kan være svært at finde en særlig favorit, når nu der er så meget lækkert, man kan lave med chokolade :)

   Tak for hilsenen til Ozzy, han sender en hilsen tilbage :) Vi glæder os til at se billeder af hans halvbror, når I engang kan komme til billederne igen :) Det var ikke lige i denne omgang, jeres misser vandt, men da det jo både er en mad- og katterelateret blog, kan det være, der kommer en konkurrence igen engang, hvor de har chancen for at vinde noget :)

   Slet