onsdag den 8. november 2023

Jule-giveaway: vind en lækker julekalender eller adventskalender til kat

Så blev det endelig tid til et af årets højdepunkter for mig, nemlig bloggens jule-giveaway. 🎅 Ligesom de foregående år kan du igen i år deltage i konkurrencen om to fine julepræmier til kat, da jeg både udlodder en julekalender og en adventskalender. 🎁

Kender du en kat, som fortjener ekstra forkælelse i december? Så læs med nedenfor, hvordan den får kløerne i en af de lækre præmier. 🐈





Det kan du vinde:

I år er der som skrevet ovenfor to præmier i spil:

Adventskalender bestående af 4 lækre pakker, som hver indeholder lækkerier eller legetøj.
Cosma julekalender, som indeholder snacks af frysetørret 100 % rent kød (kylling, and, oksekød og tunfisk).



Sådan deltager du:

1. Følg om bloggens facebookside  (se nedenfor, hvis du ikke er på Facebook*)

2. Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller mig navnet på katten, der skal vinde julegaven. Fortæl også gerne lidt mere om katten - det er så hyggelig læsning 😊
HUSK også at angive dit eget navn, når du lægger en kommentar!  Anonyme kommentarer uden navn deltager ikke i konkurrencen!

🎅 Du kan få et ekstra lod i konkurrencen ved at deltage på bloggens facebookside, hvor konkurrencen også er slået op. Dette er helt valgfrit, selvfølgelig.


Konkurrencen løber til og med mandag 20. november. Vinderen findes ved lodtrækning og vil blive offentliggjort på bloggen og bloggens facebookside dagen efter.

Vinderne skal sende mig en mail senest fredag 24. november, så vi kan aftale forsendelsen**, så husk at tjekke, om du har vundet. Melder vinderne sig ikke, vil der blive trukket nye vindere.

Jeg er klar over, at det ikke er alle, der er på Facebook, og skulle du ikke være det, finder vi ud af det alligevel, hvis du bliver udtrukket. Så kan du nøjes med at følge bloggen som fast læser (tilmelding findes i højre side af bloggen).

** Der sendes kun til danske adresser.


9 kommentarer:

  1. Max, som er min venindes kat, er en kat med personlighed og han gør livet bedre for Rikke med hans “drillerier” og hans dejlige væsen.
    Max fortjener at blive forkælet, med en kalender i december❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. Stort tillykke, Gitte. Du og Max har vundet adventskalenderen 🎁 Send mig en besked på Facebook eller mail, så vi kan finde ud af forsendelsen 😊

      Slet
  2. Skulle Findus, Ziggy og Teddy være de heldige vindere, så skal de pænt dele. Det er lettere sagt end gjort, så mor må nok overvåge, at det går retfærdigt til og de ikke ryger i totterne på hinanden...Alle tre drenge er uanmeldte gæster, som besluttede, at de ville blive hængende. Findus og Ziggy er efter lange forhandlinger kommet frem til en "ordning", hvor de nogenlunde tåler synet af hinanden. Ziggy og Teddy kan ikke døje synet af hinanden men begge venter alligevel forventningsfuldt på den anden hver morgen, for det er jo også meget rart med lidt spænding i hverdagen..

    SvarSlet
  3. Min kollegas katte skal være heldige. Jeg kan ikke huske begge navne, men den ene hedder Bibi. De skal have dem fordi de har bragt så megen glæde tilbage til min kollega, efter hun helt pludselig måtte tage afsked med hendes gamle mis. Afskeden var meget hård ved hende, og hun var ikke på arbejde i flere dag. Nu stråler hun som en anden sol, når hun viser os billeder af de to misser. De tager glad imod hende når hun kommer hjem. Den ene er "fars" pige og den anden "mors" pige. Ligesom begge misser kommer og siger god morgen til hende.

    SvarSlet
  4. Vores kat Milo skal vinde. Det er en flot grå kat og mange tror det er en racekat men rent faktisk er det en gårdkat men flot - det er den 🤩

    SvarSlet
    Svar
    1. Stort tillykke, Frank. Du og Milo har vundet julekalenderen 🎁 🙂 Send mig en privatbesked på bloggens Facebookside eller en mail, så vi kan aftale forsendelsen. ✉️

      Slet
  5. Min datters hellig birma/perserblanding Milos skulle forkæles. Han var igennem en stor operation denne sommer, så ret beset er han nu en ægte trans. Han er desuden jordens mest kræsne lille fyr, der nægter at spise noget, der lugter eller er vådt, men han er meget nuttet og mener, at den bedste underholdning må være at se ham spise eller ligge på sin yndlingsplads.

    SvarSlet
  6. Pokkers. Jeg glemte at logge på, men Milos, den kræsne transkat er min datters.

    SvarSlet
    Svar
    1. Bare i orden, Rikke, jeg har noteret mig, at du hører sammen med Milos i konkurrencen 😊

      Slet