lørdag den 24. september 2011

Breathe, just breathe

Det var en slem forskrækkelse den anden dag. Og det har i det hele taget været nogle hårde dage. Men Christian mindede mig om, i går da han kom hjem, at dyrlægen også havde snakket om, at al kræft ikke er lige slemt, så jeg er faldet lidt ned igen, efter at have hængt helt oppe under loftet med nerver og angst. Der er alligevel ikke ret meget, vi kan gøre, før dyrlægen skriver tilbage og vi ved, hvad vi har at forholde os til.

I dag har vi været en tur nede i Kordilgade. Vi var i Ostehuset og bagefter i H&M. Jeg ville egentlig gerne have haft nogle flere t-shirts med hjem, efter jeg har haft købt nogle for nylig, jeg har været meget glad for, men de havde kun nogle, der var for små og for store. Ærgerligt nok. Så fik ikke købt noget. Men forhåbentlig har de fået fyldt op i størrelserne, næste gang jeg kommer derned.

Der er meget stress inde på Christians arbejde for tiden, fordi deres firma skal flytte til en ny bygning i byen, og det er rigtig hårdt for ham. Så han har brug for at stresse af, når han er herhjemme. Det er ikke altid bare at sætte sig ned og slappe af. For ham i dag var det havearbejde. Han har gået i flere timer ude foran hoveddøren og hevet ukrudt op af sten og fliser og trimmet buskene derude. Det er blevet rigtig pænt. Måske er det, fordi det er sådan noget "no-brainer"-arbejde til forskel fra det, han laver til daglig, hvor han hele tiden skal tænke en masse. Så er det måske meget rart bare at kunne gøre noget, som man ikke skal tænke så meget over?

Mens han var i gang, har jeg pudset vinduerne i det meste af huset, så nu er det til at se ud igen ;) Jeg kan stadig godt mærke, at jeg langt fra har så meget energi, som jeg havde i sommers. Men sådan er de her perioder jo, og under omstændighederne lige nu synes jeg egentlig, at jeg klarer det meget godt. Men det hjælper også en del, at Christan kan tage over, når jeg brænder helt sammen energi- eller følelsesmæssigt. Han er en rigtig god støtte.
Under alle omstændigheder var det rart at lave noget praktisk, og kattene "hjalp" også til og holdt øje, mens jeg gjorde arbejdet med vinduerne. Så slipper man lidt de værste bekymringer; også fordi de jo rent faktisk virker som tre meget raske katte, selvom Ozzy har det her problem med øjet. Vi må bare vente og se.

I aften har vi lavet lækker mad, vi skal have glæde af de næste par dage. Vi har købt en supermør culottesteg, som vi har lavet ovnkartoffelbåde, favoritsovs og hjemmelavet salatbar til. Det er virkelig vores store nummer, især med salatbaren. Vi har de forskellige grøntsager og tilbehør i hver deres skåle, så man selv kan blande. Og så en rigtig god hvidløgsdressing til.
Så vi har lige siddet og nydt vores mad og hørt R:E:M. Det var noget af et chok i går at få at vide, at de er gået i opløsning. Det er virkelig et af de mest ikoniske bands gennem tiden. Heldigvis har de da givet os en masse god musik, mens de var sammen.

Jeg slutter her, for vi skal i gang med et spil Bezzer Wizzer og måske se en film bagefter. Slutter af med et billede af vores lækre aftensmad :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar