søndag den 22. november 2015

Vinderen af jule-giveaway'en er fundet!

Så oprandt dagen endelig, som jeg har glædet mig så meget til! :) Dagen, hvor jeg skal udtrække en vinder blandt alle jer, der har deltaget i min jule-giveaway om en lækker adventskalender til kat. Jeg har det altid sådan, at jeg ville ønske, at jeg kunne udtrække jer alle, men sådan fungerer en konkurrence jo ikke. Heldigvis sker det jo jævnligt, at man kan vinde lidt hyggeligt til katten (eller sig selv) her på bloggen, så chancen kommer igen engang i fremtiden. :)

Nu til det spændende øjeblik: hvem har vundet? Jeg har som sædvanligt brugt www.random.org til at trække en tilfældig vinder, så det går retfærdig til, og her er resultatet:
Stort tillykke til Tina, som har vundet den lækre adventskalender til Mormis. Håber, at hun og du bliver rigtig glad for den :) Du skal sende mig en mail med din adresse senest på onsdag kl 12. 


Tak til alle jer, der har haft lyst til at deltage i giveaway'en. Jeg vender tilbage til alle jeres kommentarer i konkurrencen og svarer inden længe. Synes, det har været super hyggeligt at læse om jeres katte :)

Håber, at I har lyst til at lege med en anden gang. :)

2 kommentarer:

  1. Åhh det blev mig :-). Har sendt dig en mail med min adresse. Nu kan vi slet ikke vente. Tusind tak.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, jeg har modtaget din mail :) Velbekomme. Håber, den gør glæde :)

      Slet