fredag den 26. februar 2016

Phoebe holder giveaway i næste uge - og lidt om søndagens Oscaruddeling

Efter Ozzy i efteråret fik trukket de sidste tænder ud, fik han naturligvis lidt ekstra opmærksomhed, da han skulle komme sig, og da begge katte helst skal føle sig elsket og at vi er glade for dem, fik Phoebe lidt for mange snacks i løbet af efteråret. Hun er nemlig en rigtig madgris og elsker den slags opmærksomhed. Det kan desværre ses på vægten, og da hun er en stor kat i forvejen (bygningen), er vi meget påpasselige med, at hun ikke forbliver overvægtig. Det kan nemlig give dårlige led, og sådan skal det helst ikke være. Derfor har hun siden januar været på en næsten 100% vådkostkur, og det går faktisk rigtig godt med at få hende ned i vægt.

Pga. kuren får hun jo så ikke ekstra godbidder (meget lidt i hvert fald). Vi har et stort lager af guf købt ind til hende, og jeg har været igennem det for at tjekke udløb. Det meste kan holde sig til sommer og efterår og er dermed intet problem. Der er dog et par pakker græstabletter (som er gærtabletter, der indeholder græs til hjælp for fordøjelsen), der kun kan holde sig nogle måneder endnu, og eftersom vi ikke får så mange afsat til Phoebe inden da, bliver de nu udloddet her på bloggen, så en anden kat kan få glæde af dem :) Derfor laver Phoebe og jeg en hurtig giveaway i næste uge og endnu en, når den første er udtrukket. For at der skal være lidt andet end bare græstabletterne i gevinsten, har jeg været en tur ude og shoppe lidt ekstra lækkerier til præmierne. Så der kommer også helt friske lækkerier i og lidt legetøj, bl.a. en af mine ultra populære, hjemmesyede katnipposer :)

I næste uge kan I se den første præmies præcise indhold og se, hvordan I får fingrene i den :)

Den smukke, unge dame, som deler ud af sine lækkerier :)
Nu er det endelig weekend, og en weekend, vi har set frem til længe. Det er nemlig på søndag, der bliver afholdt Oscaruddeling. Christian plejer at tage en fridag, men da han lige er startet nyt job, har han ingen optjent endnu. Heldigvis har hans nye job en afspadseringsordning for overarbejde, og eftersom Christian allerede har optjent en del afspadsering, kan han holde helt fri på mandag, så det er perfekt! :) Det er jo frem til kl 6 om morgenen, det sendes i tv her i landet, så det er lidt for hårdt at skulle møde kl 8 efterfølgende. 

Vi har gået rigtig meget i biografen i løbet af de sidste måneder for at nå at se så mange Oscarfilm som muligt, og jeg tror faktisk, at vi i år når at få set alle, der er nomineret til bedste film. Og så et par andre film, som er med for andre nomineringer (bl.a. The Danish Girl, som vi netop har været i biografen for at se). Det er svært at vælge en klar favorit i år, synes jeg. Det har jeg ellers ofte. En af de mest underholdende har været The Martian, som jeg også skrev om her på bloggen i efteråret, men jeg ved godt, at den sandsynligvis ikke løber med nogen Oscars. Derudover har vi været glade for The Big Short, Room og Spotlight. Vi har også set The Revenant, men selvom Leonardo DiCaprio laver en virkelig god præstation, som han fortjener en Oscar for, håber jeg ikke, at filmen vinder for bedste film, for den var ærlig talt lidt kedelig og forudsigelig. Det var vi begge enige om. Spotlight er nok en god konkurrent til The Revenant, hvis man skal dømme ud fra andre uddelinger, der har været den seneste måned, og jeg synes faktisk, at den fortjener at vinde. God historie (trods emnet), godt spillet og spændende.

Oscar night er altid en stor ting for os, fordi vi er vilde med film. Derfor har vi travlt med at støve de nominerede film op i de omkringliggende biografer. Der har været rigtig god mulighed for at se mange i biografen i år, så det er rigtig dejligt. Sådan er det oftest ikke, for mange film får ofte først præmiere i Danmark længe efter, at uddelingen er afholdt. Der er også film, vi ikke når at få set, fordi de først kommer til foråret (bl.a. Carol, og Steve Jobs nåede vi ikke at få set), men så er der lidt at glæde sig til. :)

Mon der er andre end os, der skal sidde oppe søndag nat og se uddelingen? Og hvilken film har gjort mest indtryk på jer?

3 kommentarer: