mandag den 29. februar 2016

Phoebes giveaway del 1: Vind lækkerier og legetøj til din kat

Som jeg skrev i fredags, er Phoebe blevet sat på slankekur og hun deler derfor ud af sine lækkerier, hvilket kommer jer til gode! :) Jeg har fundet et par pakker græstabletter, som skal spises snart, og sammen med en masse andre nyindkøbte lækre og sjove ting er de er en del af de to giveaways, I kan deltage i her på bloggen i løbet af de næste uger. I dag får i den første :)

Den første præmie består af Phoebes donerede græstabletter (udløb 04/16, dvs. skal spises inden 1/5) og derudover har jeg været ude og shoppe lidt sjov og andre lækkerier til pakken, så den i alt indeholder:


 • Græstabletter (gærtabletter med græs, der hjælper fordøjelsen)
 • Cat stick pakke - 3 lækre kødstænger med smag af fjerkræ og lever
 • Cat stick pakke - 3 lækre kødstænger med smag af and og kanin
 • Katnippude (hjemmesyet - de er ultra populære hos kattene)
 • Let skumbold
 • Kitty boinks (se en introduktion til kitty boinks sidst i indlægget)Sådan deltager du:

For at deltage skal du:

 1. Like/synes godt om bloggens Facebookside. Det kan gøres direkte her på bloggen i højre side eller via bloggens side på Facebook. (Er du ikke på Facebook, så se nedenfor).

 2. Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller lidt om katten, der skal modtage præmien (navn, personlighed eller andet, du har lyst til at fortælle).

Konkurrencen kører til og med mandag 7. marts 2016. Vinderen bliver offentliggjort dagen efter og skal sende mig en mail senest fredag 11. marts med sin adresse, så jeg ved, hvor præmien skal sendes hen. Hvis jeg ikke hører fra vinderen, trækkes der en ny.Er du ikke på Facebook, så fortvivl ikke. I så fald kan du nøjes med at følge bloggen via Bloglovin eller være tilmeldt som fast læser direkte på bloggen - tilmelding til begge dele findes også i bloggens højre sidepanel.


----------------------------------------------------------
Til sidst vil jeg lige fortælle om kitty boinks'en, som er en del af præmien, da jeg kan forestille mig, at ikke alle kender sådan en. Kitty boinks'en er den grønne dims ude i højre side af billedet ovenfor. Man kan presse enderne ind, som jeg har gjort på billedet ovenfor, så ruller den lidt lettere på gulvet, når katten selv skal lege med den (det er dog slet ikke nødvendigt; den kan fint leges med, som den er), eller man kan bruge den, som den er og bliver tilsendt vinderen. Den er formet som et sugerør, og når man presser enderne sammen og giver slip, springer den afsted, hvilket mange katte er helt vilde med. Her kan du se, hvordan den ser ud uden at have fået stoppet enderne ind, og nedenunder kan du se en video af en kat, der har gang i et par kitty boinks :D20 kommentarer:

 1. Uha det lyder lige som noget for Misser - eller som vi kalder ham, Missermandnen :-) Han er både vild med godbidder og nyt olegetøj. Han har lige fået en ny lille mus af stof som hverken kan sige eller gøre noget men alligevel kan han få timer til at gå med at jagte den. Meget morsomt at se på, dog ikke så behageligt om natten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange bliver man overrasket over, hvad de bedst kan lide. Ozzys favorit"legetøj" er lange græsstrå fra haven, så han glæder sig sikkert til sommer, hvor vi igen kan lege med sådan nogle :)

   Kig forbi i morgen, hvis Misser skal have en ny chance for at vinde en hyggepakke, nu det ikke var ham, der var heldig i dag :)

   Slet
 2. Det ville mine misser da elske. D.v.s. Vida ville elske at jagte legetøjet og få godbidder, Fabian ville forsøge at stjæle alt spiseligt og Kat ville ligge i sin vindueskarm og misfornøjet (hvad der så kan lægges i det, når det gælder en kat - tøhø) studere de andre, mens hun tålmodigt ventede på at få serveret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder som en perfekt fordeling af goderne! :) Stort tillykke igen. Håber, de bliver glade for hyggepakken.

   Slet
 3. Mon ikke Futte katten ville elske noget nyt, han føler sig meget overset efter der kom en lille hvalp i huset. Er SIKKER på at sådan en pakke ville hjælpe på hans fornærmethed over at hans mennesker kunne finde på at udsætte ham for den der overgearede hundehvalp ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad er det da også for noget ;) I må forkæle ham lidt ekstra så. Nu blev det ikke ham, der var heldig i dag, men han har en ny chance i morgen, når en ny kattepakke udloddes :)

   Slet
 4. Vi har 3 bøller ( hankatte). Zeus 4 år, som har alt for meget krudt bag i og som laver blade konstant. Harry 4 år som bare elsker at spise og hygge. Han er alt for blid og kærlig i forhold til de to andre. Anton 2 år, bølle over alle bøller. Hvis der er stille så kan han godt finde på at vække de andre. De bliver aktiveret med alt lige fra huler af tæpper, papkasser, trappestiger eller hvad jeg kan finde i hjemmet, til små terninger, fjer, snore som de elsker. Så en gave med guf og legetøj vil blive modtaget klappende poter her i hjemmet :)
  Hvis I skulle få lyst til at se vore bøller så kik her
  https://www.facebook.com/Zeus-Anton-og-Harry-aka-Bøllerne-488225071289987/

  SvarSlet
  Svar
  1. De lyder skønne! Har været inde og se dem på siden, og smukke er de også <3

   Slet
 5. Hvis jeg vandt ville præmien blive fordelt imellem "mine" to katte.

  Tilløberen Alfred ville få godbidderne og indekatten Viggo som er i lømmelalderen ville få legetøjet. (Viggo har ikke brug for godbider, han har en tendens til at få charmet sig til godbider fra vores tallerkner)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fin fordeling af goderne :) Nogle katte ved også lige, hvilke tangenter, de skal spille på for at få gevinst. Og nogle er bare vedholdende nok, til noget falder af. F.eks. Phoebe, når jeg spiser tun til aftensmad. Hun kan nedstirre mig konstant, bid for bid, siddende på en platform eller andet højt sted, så hun rigtigt kan følge med i om jeg nu levner noget til hende ;)

   Slet
 6. Trico ville sætte stor pris på flere godbider i skuffen. Hun har brugt uendelig meget tid på at få os godt nok opdraget til at hun altid for en godbid når hun kalder ude i køkkenet.
  Legetøjet vil få et tjat eller 2, men bedst når vi kaster det hen til hende - hun er efterhånden en ældre doven dame....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er en dygtig opdrager :D Smart, at hun nu har lært jer, at der skal falde noget af, når hun kalder. Ozzy går også af og til selv ud og skraber på "slikskabet", når han er lækkersulten. Lige nu må han dog nøjes med gærtabletter, da han ikke tålte det andet, vi havde købt, særlig godt.

   Mht. legen kender vi det for godt. Killinger kan nærmest aktivere sig selv i timevis, mens ældre katte helst skal leges med. Måske er den kitty boinks noget for hende, så for den skyder man afsted, så de kan jage den. Der er endnu en i præmien, jeg slår op her i morgen, så kig forbi og deltag, hvis hun skal have chancen igen :)

   Slet
 7. Micki vil helt sikkert elske at få lidt godbidder og nyt legetøj. Selvom legetøjer må han helt sikkert skulle dele med Watson og Ejnar :-D Men det gør ikk så meget for Micki bruger osse flittigt deres legetøj :-P

  Men Micki synes tingene er lidt trælse for tiden, for al den vinterpels gør at han laver rigtig mange filter og så skal man børstes og det gider han ikke - så derfor er søndag blevet børstedag og så er man sur på mor resten af deagen bagefter :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor strengt, at han skal dele med vovserne :D Men dejligt, at de kan deles lidt om det. Ja, frisering er heller ingen elsket disciplin herhjemme. Det efterfølges af trøstesnacks, for så bliver man lidt god igen. Jeg tager de værste knuder på Phoebe med trimmeren, også selvom jeg måske godt kunne pille dem fra hinanden, fordi hun er så sart med frisering og pillen i pelsduller. Heldigvis har hun pels nok at tage af, så der opstår en helt naturlig comb over :D Smart!

   Slet
  2. Micki er osse total diva når han får ordnet pels :-D

   Slet
  3. De skal helst vænnes til det fra helt små, ellers er det nærmest umuligt, er min erfaring. Phoebe finder sig i meget, men er ikke særligt glad for børsten. Hun er ultra sart, når friseringen bliver lidt av pga. knuder, og så piver hun. Ozzy kan bedre klare det, men hvis han skulle bestemme, blev han kun friseret i ansigtet, for det er nemlig dejligt ;)

   Slet
  4. Nuuhh hvor er han sød <3

   Jamen jeg tror det er fordi han er en mor-dreng og det er kun mig der å børste ham, men samtidig gider han ikke, deraf divariet. Han er nemlig vænnet til det helt fra baby

   Slet
  5. Det er ikke nemt, det kan jeg godt se ;)

   Slet
 8. Dejlig blog du har. Og som sagt må du være verdens bedste misse mor.Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Lone! :) Jeg gør i hvert fald mit yderste til, at de har et godt katteliv. Det gør vi begge :)

   Slet