mandag den 1. december 2014

Jule-giveaway: Vind en af julens hyggeligste film samt lækker chokolade

Vi skyder december i gang med endnu en jule-giveaway :) Som jeg tidligere har nævnt, har jeg endnu en jule-giveaway i ærmet til jer herinde. Denne gang er præmien ikke katte-relateret, men indeholder en af julens hyggeligste film, der er en af mine personlige favoritter, nemlig The Nightmare Before Christmas. Det er en tradition for os herhjemme, at vi skal nå at se den i december, og man er sikker på at komme i julestemning, når man har set den :) Faktisk kan den også ses som en halloweenfilm, da filmen også kører det tema, men for os er det en julefilm.

Filmen, du kan vinde, er The Nightmare Before Christmas (collectors edition) på blu-ray. Den indeholder både danske og engelske tekster, så alle burde kunne være med :)

Da der jo hører sig lidt lækker guf til sådan en filmaften, har jeg valgt at smide en pakke lækker chokolade fra Hotel Chocolat oven i præmien. Den indeholder supernuttede små rensdyr i lys chokolade (40%).

Jeg håber, at rigtig mange af jer har lyst til at lege med. Her kan I se præmierne. Nedenfor kan I se, hvordan I deltager i konkurrencen :)

Sådan deltager du: 

For at deltage skal du:

1: Like/synes godt om bloggens Facebookside.
2: I kommentarfeltet herunder fortælle mig, hvad der er din favorit-juletradition.

Du kan trykke "synes godt om" bloggens Facebookside ude i højre side af bloggen eller direkte på siden på Facebook: The Big Meowski på Facebook Husk, at din deltagelse kun gælder, når du både "synes om" og kommenterer.


Konkurrencen løber fra i dag og frem til og med søndag 14. december. Herefter vil vinderen blive udtrukket via lodtrækning og offentliggjort på bloggen 15. december. Vinderen skal sende mig en mail med sin adresse, så jeg ved, hvor præmien skal sendes hen. Kontakter vinderen mig ikke senest 17. december, vil der blive trukket en ny vinder, så præmien kan nå frem inden jul. Så hold øje, om det er dig, der vinder :)

Vil lige slutte af med lidt stemningsmusik fra filmen <3

22 kommentarer:

 1. Iiih, hvor spændende! :) Jeg har faktisk aldrig set den film, så den kunne jeg da godt tænke mig at vinde.

  Der er virkelig mange juletraditioner, som jeg elsker, så det er svært at vælge én ud. Desværre er der også en del traditioner, som ikke bliver udført længere. Mit valg falder derfor på den årlige konfektlavningsdag! Det er egentlig bare min kæreste og jeg, der sidder og laver konfekt, mens vi ser Love Actually. Jeg elsker den tradition, fordi den virkelig markerer for mig, at julen er kommet. Og så får man jo en masse lækre godter ud af det også ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig god film, så den burde du se :) Desværre vandt du den ikke i denne omgang, men måske kan du få den set på en anden måde :)

   Åh, konfekt. Det er simpelthen så hyggeligt. Det plejede jeg at lave med min mor som barn. Jeg har også lavet det næsten årligt som voksen, men har ikke fået lavet så meget de sidste år, da december har været alt for fyldt. Men det er en superhyggelig tradition.

   Rigtig glædelig jul til dig og din kæreste :)

   Slet
 2. Ren hygge.
  Hos os er det når vores to store tøser ( 22 og 29 år) pynter juletræet. Får sgu helt vand i øjnene... De går utroligt meget op i at tingene skal sidde på deres bestemte pladser, er lidt sjovt at følge deres pyntning. Jeg elsker det.
  Glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en rigtig dejlig tradition. Minder mig om vores juletradition, da jeg var barn. Der pyntede vi juletræ den 23., og der var masser af gammelt og hjemmelavet julepynt på træet. Det var rigtig hyggeligt at finde de fine ting frem, og juletræet var så smukt, når det så stod færdigt, selvom det ikke var sådan et "designerjuletræ", hvor alle farver matchede, og pynten objektivt set var smukt og fejlfrit. Men det betød intet :)

   Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Og tillykke med præmierne! :) Håber, I vil hygge jer med filmen og chokoladen.

   Slet
 3. Min ynglings tradition er at lave konfekt og fyldte chokolader med familie og venner. Vi samles en masse mennesker og bruger mange timer sammen. Undervejs drikkes der varm kakao, spises æbleskiver med tændte stearinlys og julemusik :-)
  Glædelig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en superhyggelig tradition. Noget, der rigtig giver julestemning, og så får man jo også en masse lækkerier ud af det, så det kan jo næsten ikke blive bedre :)

   Rigtig glædelig jul til dig også :)

   Slet
 4. Min favorit tradition starter juleaften kl. 16, nemlig Disneys juleshow. Det har jeg set, så længe jeg kan huske. Det er først, når der har væres Disney, at juleaften kan begynde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Disneys juleshow er helt sikkert også en fast tradition her. Det SKAL jeg bare se! Nogle år, hvor vi har været i kirke, har vi måttet drøne hjem for at nå at se det. Og når jeg har været afsted i kirke med en veninde, har vi altid planlagt det efter, at vi skulle nå hjem og se Disneys juleshow. Får ærlig talt lidt en tåre i øjet, når alle de kendte tegnefilm, lyde og sange bliver spillet.

   Rigtig glædelig jul til dig :)

   Slet
 5. Hjemme hos os skal vi både se Alene Hjemme og Fars Fede Juleferie, også selv om vi både kan filmene forfra og bagfra. Måske kunne der komme en ny juletradition til.

  Til filmen skal vi have julekonfekt og "gode råd" - en sønderjysk julesmåkage

  SvarSlet
  Svar
  1. Alene Hjemme er også en film, vi ofte ser. Da jeg var barn, sendte de den altid den 23., hvor den kørte i baggrunden, når vi pyntede juletræ. Så hyggeligt :) At man kan filmene forfra og bagfra gør jo ikke noget. Det kan vi også med dem, vi skal se i december. Alligevel er det en dejlig oplevelse hver gang. Ja, I skulle prøve at få set The Nightmare Before Christmas. Den er så hyggelig. Ellers kan jeg anbefale Scrooged, der er min absolutte favoritjulefilm.

   Der skal naturligvis være guf til sådan en film. Her gåes til småkagerne og hvad der nu måtte være af lækkerier. Det skal jo til. Kender godt "gode råd". Det er en smuk småkage :)

   Rigtig glædelig jul til dig og din familie :)

   Slet
 6. Åhr...så fin en konkurrence <3

  Min yndlingstradition er at pynte træet. Og så slukke al lyset bagefter og sidde i sofaen med julete og mandariner og nyde det glitrende syn der forkæler øjet, Det gør mig lykkelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder superhyggeligt. Du forstår også at gøre det hyggeligt med lys og pynt. :) Dig kan man altid regne med mht. julestemning. Det er nu dejligt, når der er så mange jule-haters derude ;)

   God jul til dig og dine unger :)

   Slet
 7. Der er mange dejlige traditioner, jeg sætter stor pris på:

  - lave konfekt med mor og tante et par dage før jul
  - svede over risengrød og hjemmelavede melboller natten til d. 24.
  - for hjemme hos min mor får vi suppe og tarteletter juleaften! (Mums)
  - skrabekalenderen ;)
  - at se Fars Fede Juleferie for "millionte" gang

  - men mest holder jeg af alle de smukke lys, folk dekorerer deres hjem med i denne tid. Jeg kan IKKE lide mørket, og alle de smukke lyskæder gør vinteren lidt rarere. Så Brians og min faste tradition er at køre bilture om aftenen for at sige næææ og ihhh :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig lækkert med suppe og tarteletter til jul. Jeg elsker begge dele rigtig meget, selvom det desværre er noget, jeg får sjældent efterhånden, da jeg ikke tåler det for godt. Jeg ville dog nødigt undvære andestegen, men jeres middag lyder også rigtig lækker :)

   De andre traditioner kan jeg også genkende. Konfekt, kalender og julefilm hører sig også til, helt sikkert. Er dog ikke sikker på, at jeg får lavet konfekt i år, men har ofte gjort det :)

   Jeg nyder også at se julelysene rundt omkring. Især hvis det er lavet lidt smagfuldt. Der er flere her i området, der har alle mulige farver oven i hinanden og blinkende lys. Det er ikke så kønt, synes jeg. Men husker som barn at tælle alle træerne med julelys på vejen derud, når vi kørte på julebesøg hos min farmor. Det er smukt, synes jeg :)

   Rigtig glædelig jul til dig og Brian :)

   Slet
 8. Min yndlings juletradition er at bage pebernødder med min far og lillebror. Så plejer vi at høre masser af julemusik, og det er altid så hyggeligt. Desværre kan jeg sandsynligvis ikke være med til det i år, så jeg må nøjes med at spise dem i stedet. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Julebagning og julemusik med familien er superhyggeligt. Og så dufter hele huset så skønt bagefter :) Håber, du får lidt julehygge alligevel, selvom du måske ikke kan være med til at bage i år.

   Rigtig glædelig jul til dig :)

   Slet
 9. Sikke en fin konkurrence :)

  Jeg får den rigtige følelse af JUL på juleaftensdagen, når manden og jeg kører fra gudstjenesten i kirken og hjem til familien for at holde jul OG sangen 'Driving home for christmas' er på anlægget. Det er fantastisk og det bedste jeg ved. Hvis der så også falder sne på ruden og Buddy (hund) lægger på bagsædet og sover, er det hele fuldendt :)

  Glædelig december til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også den sang. Det er en af mine absolutte favoritter, når det kommer til julesange. Jeg håber, at vi også kan komme i kirke i år, men vi må se, hvor pressede vi bliver den dag. Vi holder jul her, som vi plejer, og der er meget, der skal nås den dag. Men elsker turen i kirke, det er også en af mine favoritjuletraditioner :) Det lyder som en superhyggelig tradition, I har der.

   Rigtig glædelig jul (og december) til dig også :)

   Slet
 10. Ih hvor hyggeligt...

  En vigtig tradition er at ses med bedste veninden så snart vi kommer til DK for at holde jul. Det vil jeg ikke undvære.
  Julebag med en god veninde.
  Pynte juletræ med min mor lillejuleaftensdag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jul handler også om at være tætte, måske især med dem man ikke ser så tit. Jeg havde også en tradition med at ses med min veninde og gå i kirke, da jeg boede i Jylland. Nu kan det ikke rigtigt lade sig gøre, men vi har haft mange gode kirketure sammen juleaften. Det er en hyggelig tradition. Det lyder, som om du også har nogle dejlige traditioner med dine veninder :)

   Vi plejede også at pynte juletræ den 23., da jeg boede hjemme. Hos os i dag gør vi det også helst så tæt på jul som muligt, så kattene ikke har så mange dage at plyndre træet i ;) Af samme årsag er det også sat fast med en krog i loftet, da vi har oplevet, at træet væltede med al pynten på, når kattene mente, at de skulle klatre i det!

   Rigtig glædelig jul til dig :)

   Slet
 11. Hos mig er det ikke jul uden den helt traditionelle flæskesteg med det hele til, en ting er der kommet til efter jeg flyttede til Bayern og det er Semmelknõdel:-) Jultræet er også pyntet med danske flag og små hæklede / flettede hjerter. ( selvfølgelig hjemmelavet :-) ) jeg ønsker jer alle hjemme igode gamle Danmark en rigtig glædelig jul. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt, at du kan holde fast i de gamle juletraditioner, selvom du er flyttet til udlandet. Måske bliver det så også ekstra vigtigt, fordi man holder fast i det, der knytter sig til ens hjemland :) Men dejligt, at der også er plads til nye traditioner, som du skriver :)

   Rigtig glædelig jul til dig også :)

   Slet