onsdag den 10. juni 2015

Crazy catlady-gear 2014

Det her er et indlæg, der har været lang tid undervejs. Det handler nemlig om tilføjelsen af crazy catlady-gear til min samling i 2014 :) Nu er det jo efterhånden længe siden, det var 2014, men der er sket meget det sidste år, så jeg har ikke fået samlet mig om at få snuppet billeder af det indtil for nogle måneder siden. Vi er efterhånden snart halvt igennem 2015 (synes virkelig, at tiden flyver), så det må være på tide at få skudt det indlæg af ;)

Vi er begge ret kattegale herhjemme og har huset fyldt med kat. Vi har jo, som I ved, to katte pt., og deres tilstedeværelse i huset er til at få øje på. Hvert rum har noget katterelateret, f.eks. utallige kradsetræer, legetøj og senge. Men kattegalskaben kommer også til udtryk på andre måder. Jeg har f.eks. en fin, udskåret karton-kat hængende i et vindue i stuen. Den har min veninde, Christina, lavet til mig for en del år siden nu. Derudover har vi en del kattefigurer, kattekopper, billeder osv. Det er ikke noget, der som sådan har taget overhånd og fylder alt, men det er til at få øje på, at vi er glade for katte :) En stor del af de her pynteting er nogle, som vi har fået af Christians forældre. De er selv ret glade for katte, og kan ikke stå for sådan en fin figur eller kop. Vi har dog ikke plads til at sige ja til alt men vi har mange fine ting, de har fundet :)

Når vi er ude på ture, f.eks. i Tivoli, på museum eller den slags, falder øjnene også hurtigt på katterelaterede ting, og sidste år var et virkelig stort katteår i indkøb af kattesouvenirs. Sædvanligvis køber jeg ikke så mange katteting i løbet af et år, men fandt mange fine ting sidste år, så dem skal I have lov at se. Ved, der sidder en del andre crazy catladies derude, som læser med på bloggen, som måske kunne synes, det var lidt sjovt og hyggeligt :)

En del af tingene kommer fra en butik i Tivoli, som jeg er nødt til at kigge forbi, hver gang vi er der. De har rigtig mange fine katteting, og vi har efterhånden en del derfra. Jeg har også en katte-urelateret superfin vintage kagedåse med karruselmotiv derfra fra første gang, vi var i butikken. Senere er der kommet mere til. F.eks. fik jeg denne fine kattemagnet af Christian i adventsgave, som han havde købt i butikken.

I samme butik faldt vi på et tidligere tidspunkt for den her fantastiske kattefigur. Jeg er bare helt vild med den. Den er virkelig fint lavet og så ser den bare så venlig og smilende ud. Den koster dog det hvide ud af øjnene, meget mere end vi egentlig havde lyst til at give (det var et fælleskøb), men vi kunne ikke stå for den, så den kom med os hjem <3


Som jeg skrev, har de også fine vintage kagedåser. Da vi kom ind i butikken i december, var der kommet nye dåser, bl.a. den her, som jeg slet ikke kunne stå for. Den er simpelthen så fin. Den er med kattemotiv, modsat den jeg tidligere købte i butikken, og motiver og skrift (på sider og top) er hævet en smule ud fra dåsen. Det er en oplagt kattemadsdåse, når man har kat, og på den måde kan jeg også have den stående fremme og beundre den dagligt.
Kattefiguren ovenfor er ikke den eneste kattefigur, som vi faldt over på en af vores ture ud sidste år. Jeg købte også denne figur af Bast, en gud i egyptisk mytologi, efter vi havde været en tur på Nationalmuseet. Den er ret lille, måske 5 cm høj, men meget tung. Den står lige nu ved billedet af min mor og passer på hende :) Vores tur på Nationalmuseet var dog ikke særlig lang, da det var meget varmt den dag sidst på sommeren, så vi skal helt sikkert tilbage og kigge mere på et tidspunkt.

Det var ikke kun på ture ud langt hjemmefra, at jeg fik købt mine katteting sidste år. Sidst i Christians ferie i august var vi en lille tur nede i vores egen bys gågade, hvor han spottede den her t-shirt. Jeg kunne ikke nære mig for lige at skulle ind og prøve den, og opdagede, at der også var en tanktop med kattemotiv, så den blev hevet med ind. De sad begge rigtig godt, så jeg snuppede dem begge to. Desværre slog vejret ret hurtigt om efterfølgende, så jeg har ikke haft mulighed for at gå med de her lette og ret tynde t-shirts endnu, men jeg glæder mig til at bruge dem her til sommer :) Synes, de er så fine!
Det sidste kattekøb fra 2014, jeg vil vise jer i dag, er også sådan en lidt tilfældig ting, som jeg ikke kunne stå for (det er vist et gennemgående tema for indlægget her, ser det ud til :-3). Da jeg lavede adventskalender til Christian, var jeg forbi Catshop, hvor jeg fandt nogle søde små magneter til ham. Jeg skulle naturligvis også snuse lidt rundt i alle de andre fine katteting, de har på siden, og faldt for det her flotte forklæde. Det er lavet i plastik ligesom forklæderne, man brugte til formning i folkeskolen :D Skulle jeg vælge om i dag, havde jeg måske valgt en stofversion, som også findes, bare ikke lige på Catshop endnu, for det er noget stift. Til gengæld slipper man for at få ødelagt det fine forklæde med pletter, der ikke vil gå af i vask, for det her kan lige tørres af. Jeg var i øvrigt virkelig godt tilfreds med at købe hos Catshop, da de har en virkelig flot service. Jeg fik tingene hurtigt og i pakken lå et håndskrevet brev samt en gave (en hel stak af fine kattepostkort). Det er virkelig noget, man aldrig oplever hos andre netbutikker, så jeg var meget overrasket og glad for deres gestus. Indlægget her ikke på nogen måde sponseret af Catshop, må jeg lige tilføje, så der er ingen bagtanke med al rosen. Synes bare, at de fortjener den :) Her kan du se det fine forklæde:


Forklædet i brug :)Dagene flyver virkelig forbi herhjemme for tiden. Der er meget at se til og hele tiden noget at planlægge, synes jeg. I maj havde jeg travlt med at forberede Christians 40 års fødselsdag med kagebordet, jeg lavede til ham på dagen, og i denne måned går forberedelsen ud på at planlægge og købe ind til en grillfest, vi holder sidst på måneden for at fejre hans 40 års fødselsdag sammen med familien. Jeg er så småt gået i gang med at købe ind til det, og menuen ligger også ret fast efterhånden. Men der er meget at lave, og meget der skal gå op. Heldigvis har jeg nu fået min fine, nye bil hjem, så jeg kan selv køre ud og købe lidt ind.

Desværre skal jeg en tur forbi forhandlerens værksted senere på ugen, fordi der er bøvl med den :( Er så træt af, at intet bare kan glide let og som det skal. Bilen har en raslende mislyd og en rysten, og derudover har vi opdaget fire grimme ridser på den, som kun kan være lavet, før vi fik bilen. Jeg har nemlig ikke kørt ret meget i den, og det er tydeligvis fra en børste eller andet, da de er synkrone. Jeg er også meget øm over den, så jeg holder ikke i nærheden af andre her i starten i hvert fald, hvis jeg kan undgå det, og passer rigtig godt på den. Er virkelig ked af de ridser, og jeg håber, at de påtager sig skylden og ordner det for mig. Har ærlig talt lidt ondt i maven over at skulle derud alene, for jeg er så bange for, at de afviser mig eller det i det hele taget ikke går godt. Det er naturligvis med baggrund i, at jeg lider af angst og er noget nervøs omkring andre mennesker, men jeg håber, det kommer til at gå godt, og min angst bliver gjort til skamme. Vi har i øvrigt fået taget billeder af skønheden, så dem får I at se på bloggen, når alt lige er faldet på plads, og jeg har overskud til at få lavet billederne færdige. Ellers er jeg rigtig glad for at være kørende igen. Det giver en frihed, som jeg virkelig sætter pris på, og bilen er virkelig flot og kører generelt godt.

Vi er nu i uge tre af Ozzys behandling med interferon. Vi håber at kunne se en positiv effekt på ham efter ca. en måned, som jeg før har skrevet her på bloggen. Der skal vi snakke sammen med Tanddyreklinikken om hans (forhåbentlige) fremskridt. Han har indtil nu tolereret interferonen godt. Vi er dog usikre på, om det er den, der påvirker ham lige nu. Den sidste halve til hele uges tid har hans appetit været mindre, og han har haft lidt problemer med maven de sidste dage. Jeg kan ikke helt gennemskue, om han har hård mave eller blød, da det kan give samme udtryk, men vi ser lige tiden an, før jeg giver malt eller mælkesyrebakteriepasta. For de ting kan forværre tilstanden, hvis jeg gætter forkert. Vi synes også, han går og smasker mere end normalt, så måske har han lidt kvalme. Vi håber, at hans appetit snart vender tilbage til normalen igen. Hvis den ikke gør, vil vi have taget en kontrolblodprøve tidligere end forventet i hvert fald. Interferonen kan påvirke mange ting i kroppen, så vi vil være sikre på, at det er noget, han kan tåle. Lige nu håber vi bare, at det er hårboller, der driller ham. Vi holder øje med ham i hvert fald.
Det bliver alt herfra i dag, for det er blevet tid til frokost til mig og til Phoebe. Hun pipper lystigt i køkkenet, så jeg må hellere stoppe og komme afsted derud :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle rigtig fine katte-ting I har fået fat i. Jeg ved nøjagtig hvordan du/I har det med katte og katte-ting. Sådan har jeg det med bulldogs. Jeg har både t-shirts, en lampe og et ur med dem på :-D

  Hvor er det træls med bilen, håber det løser sig

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det har været en god høst :) Tænkte nok, at du havde den slags :D

   Ja, det er virkelig træls. Vil bare gerne have det overstået og den så er helt, som den skal være.

   Slet
 2. Skønne, skønne katteting ;) Jeg tør slet ikke begynde at liste alle mine katte-relaterede ting - langt det meste er pakket væk, ellers får min mand katte-spat :D
  Held og lykke med bilen! Jeg kan 100% følge dig med nervøsiteten, den der forbandede angst... ¤%&##%/&¤%!!!
  Jeg får slet ikke kommenteret så meget, som jeg gerne vil, men I er alle 4 i mine tanker, og jeg håber virkeligt Ozzy får gavn af behandlingen.

  Knus, Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er heldigvis lige kattegale herhjemme, så det hjælper noget på det :D
   Tak, har været ude med den i dag og er helt ødelagt nu. De var nu meget flinke, men kunne ikke gøre så meget. Mente, at det var normalt, at den var lidt sær, men Christian skal snakke med dem på mandag, og så må vi se. Det var virkelig slemt at være afsted og er meget skidt tilpas nu. Endte med at blive fanget i et hjørne omgivet af 15-20 motorcykler, da jeg holdt ind på en tankstation på vej hjem for lige at vende det med Christian. Det var simpelthen så ubehageligt og skræmmende.

   Tak skal du have. Det er altid dejligt at se en kommentar fra dig (og jer andre, der kommenterer), jeg sætter stor pris på hver kommentar :) Men kan også godt se på Facebook, at du følger med, og det er jo dejligt :) Vi håber også det bedste for Ozzy. Han spiser desværre ikke så godt og stabilt for tiden, men vi håber, det er pga., at maven driller. Årsagen er forhåbentlig ikke interferonen, men vi prøver at få ham på ret køl igen og får ellers lavet en ekstra blodprøvekontrol.

   Slet