fredag den 23. november 2018

Vinderen af adventskalenderen er fundet!

Så kom dagen, hvor jeg skal trække en vinder og glæde en af jer, der har deltaget i konkurrencen med den fine præmie. Tak til alle jer, der har haft lyst til at deltage. Jeg nyder at læse hver og en af jeres kommentarer med fortællinger om jeres dejlige katte <3 Og kunne ønske, at alle ville vinde præmien, da der helt sikkert sidder mange dejlige misser, som godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse. Men sådan foregår en konkurrence jo ikke, så der må jo findes en vinder.

Heldigvis er det ikke mig selv, der skal vælge. Jeg bruger som sædvanligt random.org til at finde en tilfældig vinder, så alt går fair for sig :) Se nedenfor billedet af den fine præmie, hvem der var den heldige vinder :)





Vinderen er:




Kirsten Retsby! og kattene Baily og Monty, som er de heldige katte, der skal forkæles med kalenderen <3  Du skal sende mig en mail med din adresse og mobilnummer (som bruges til tracking af pakken, så du får besked, når den kan hentes i pakkeshop), så jeg har det senest på mandag, 26. november.



Jeg glæder mig til at læse alle jeres små historier igen og kommentere på dem. Det håber jeg at kunne nå inden for den næste uge :) Håber, I alle får en dejlig jul med jeres skønne katte <3

1 kommentar: