torsdag den 21. november 2013

Flere bekymringer

Jeg ved godt, at bloggen går meget op i kat for tiden, men som jeg skriver i min profilbeskrivelse, er bloggen et samlingspunkt for det, der foregår i mit liv, både mad, fotografi og kattene mm., og lige pt. er det altså kattene, der fylder meget.

Ulykkerne synes bare at regne ned over os for tiden med kattene; de sidste dage har Ozzy haft problemer med maven, og jeg har måttet i gang med kam og mælkesyrebakteriepasta til ham hver 5.-6. time, efter han har måttet i bakken. Også om natten. I går kom han så af med en mægtig hårbolle, og efter det har der ikke været noget med maven. Endnu. Vi håber, det bliver væk. Jeg tror selv, at det har været hårbollen, der har drillet.

Desværre opstod der så nye problemer. Han spiste ikke ret meget i går, og når han prøvede, tabte han knaserne ud af munden :( Vi håbede på, at det var, fordi han havde bidt sig i tungen under hårbolleepisoden, og han begyndte da også at kunne spise uden at tabe dem senere på aftenen. Men han var ikke rigtigt opsøgende selv mht. maden, desværre :( Så jeg håndfodrede ham lidt. Til min store frygt opdagede vi i løbet af dagen, at Phoebe havde samme problem! Det kunne bare ikke passe! Men det gjorde det altså :( Desværre har hun vist ikke kun bidt sig i tungen. I hvert fald har hun også problemet i dag, så vi tænker, at det kan være tænder eller tandkød :( Derfor har vi fået en tid til hende i morgen hos dyrlægen.

Det kræver dog en længere køretur på ca. ½ time, da vi er ved at finde en anden dyrlæge og vil prøve et nyt sted nu. Vi har mildest talt ikke været tilfredse med vores nuværende dyrehospital af flere årsager, især med Puttes sag, så der vil jeg ikke tilbage med kattene. Jeg håber, at det nye sted kan blive et fast sted for os, og de er bedre. Vi vælger først at få en tid til i morgen for lige at se, om der skulle ske en bedring med Phoebe, og vi tør godt tage chancen og vente, for hun er ellers sig selv, og hun er ikke stoppet med at spise, det er bare besværligt. I mellemtiden vil hun få vådkost som tilskud til det tørre, og det glider lidt nemmere ned, kan vi se. Hun har lige spist en halv pose. Derudover kan vi lige se tiden an med Ozzy og se, om han får spist mere i dag. Det skal han helst. Han har været og spise en smule her hos mig i formiddag, meget lidt, men han spiste vist pænt i morges, da Christian stod op. I hvert fald nok lige så meget som han plejer om morgenen. Han er ikke ligefrem kendt for at spise kæmpeportioner. Lige nu er han i haven, men jeg håber, han kommer ind og spiser mange gange i løbet af dagen, som han plejer. Vi må se med ham. Ellers kommer han med i morgen.

Ozzy i sin katteseng ved kradsetræet. Man kan lige skimte øjet bag pelsen.

Phoebe i papkassen.Det er bare næsten ikke til at holde ud, for at være helt ærlig :( Jeg kan ikke klare at gå og være så angst mere. Det er et helvede. Det har bare været så hårdt den sidste 1½ måned, og det er ikke til at holde ud at skulle være i den tilstand mere. Er bare så bange for, at der også skal ske noget med dem :( Men vi kan ikke gøre andet end at se tiden an det næste døgn, og de er jo heldigvis stadig sig selv; glade og leger også. Vi håber bare, at det ikke er noget alvorligt med hende :( Vores nu tidligere dyrlæge syntes ellers, at det så helt fint ud i munden på hende for ca. en måned siden, men jeg tør efterhånden ikke tro på, at de ved, hvad de snakker om. Hun har heller ikke verdens bedste ånde, men man stoler jo på, at de er eksperterne. Eller det gjorde jeg i hvert fald. Men det gør jeg ikke mere. Vi må se, hvad dyrlægen siger i morgen og bare håbe det bedste. Er bare så bange :(

I dag er det en uge siden, vi mistede vores lille babymis :( Puha, det har været hårdt. Savner ham bare så meget. Tænker også, om savnet af ham kan påvirke de andres appetit. Det kan det nok godt, men jeg tror ikke, det er derfor, de har problemer nu. De skal bare blive sig selv igen og hurtigt! Håber sådan, at alting falder på plads, og der ikke er noget alvorligt med Phoebe. Og at Ozzy spiser normalt snart. Fordi han spiser i sit aktivitetsbræt, kan vi desværre ikke veje af, hvor meget han får indenbords, så vi må holde øje med, hvor mange gange han kommer og spiser.

Det er bare et mareridt, at der hele tiden skal komme mere til. Trænger bare sådan til noget ro og raske katte og ingen eller få bekymringer. Kan ikke forstå, hvorfor vi skal være så uheldige :( Håber sådan, at kattene snart får det bedre og dyrlægen kan hjælpe i morgen. Kan ikke klare flere af de her forfærdelige forløb :(

2 kommentarer:

 1. Øv bøv... er virkelig ked af at høre det ikke går så godt med kattene. Efter turen med Putte håber jeg bre at det her går over af sig selv igen! Rigtig god bedring med dem!

  Venlige hilsner fra Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja, det er noget rigtig møg :( Vi håber også det bedste. Hvis Phoebe har noget betændelse eller sår i munden, skal hun nok have noget medicin, men det må dyrlægen vurdere i morgen. Håber bare, at hun ikke skal have trukket tænder ud eller noget i den stil. Maine coons har tendens til tandproblemer, så man kan jo godt blive lidt bekymret i den retning. Vi håber, at Ozzy kommer ovenpå igen selv, så han ikke skal afsted. Vi må bare se dagen an.

   Slet