mandag den 10. oktober 2011

Dagen før dagen

Man kan godt mærke, det er blevet efterår. Vejret er blevet en del koldere den sidste tid, og farverne udenfor begynder også at skifte.
Sidste weekend var vi i Bo Grønt for at købe forårsløg til haven. Vi vil gerne have lidt mere farve på haven, der bortset fra bedet foran vinduet og det, vi plantede langs hegnet i starten af sommeren, mest af alt består af en stor græsplæne og et æbletræ. Så i den her weekend har jeg gravet et nyt bed nede ved stakittet, hvor jeg har lagt de forårsløg, vi købte. Der er lidt forskelligt, bl.a. krokus, anemoner i forskellige farver, og så nogle tulipaner og en eller anden speciel høj, rund, lilla blomst, jeg ikke lige kan huske, hvad hedder. Nu krydser vi bare fingre for, at der kommer noget op til foråret ;)

Det er ikke det eneste, vi har lavet i weekenden. Vi har haft nogle kabler liggende på gulvet i stuen, som skal op over loftet og ned i væggene, men har ikke lige fået gjort noget ved det endnu, da der bliver tusind grader på loftet, når solen skinner. Så nu, hvor det er koldere, var det et bedre tidspunkt at gå i gang med det. Christian har været i gang med at skære hul i væggen, så de kan føres ned, og vi har ved fælles hjælp fået ført begge kabler gennem væggen nu. Det var et besværligt og hårdt arbejde, men det er dejligt, at her ikke ligger noget på gulvet mere.
Nu mangler vi "kun" at føre den resterende del af HDMI-kablet ned gennem en anden væg til anlægget, så vi kan se film og spille igen. Det er dog noget mere besværligt, da køleskabet (som står på den modsatte væg af anlægget) måske skal løftes ud, og under alle omstændigheder skal der nok skrues nogle gulvbrædder af på loftet, så ledningen kan føres under dem. Men det må vente til en anden gang, for det var ret hårdt i går, og vi orkede ikke mere, da vi blev færdige med første etape kl 20.

I morgen er jo dagen, hvor Ozzy skal have opereret det ene øje ud. Jeg må indrømme, at det er  noget, der giver en knude i maven for tiden. Især fordi han måske er ved at blive syg.
Putte var jo til dyrlægen i sidste uge, og jeg tror, det er derfor, han er blevet syg igen. Pga. stressen over at være afsted derned. Han har nu fået en luftvejsinfektion med nysen og løbende øjne, og jeg tror, han har fået smittet de to andre. Har hørt Ozzy og Mille nyse et par gange de sidste dage, men i dag har jeg hørt Ozzy nyse flere gange.
Jeg har haft ringet til dyrehospitalet for at høre, om vi skulle aflyse i morgen pga. hans forkølelse, men dyrlægen, jeg fik fat i, mente, at vi skulle komme med ham i morgen. Så vil de lytte på ham og høre, om han er ved at udvikle lungebetændelse eller har nedsat lungefunktion, før han bliver lagt i narkose. Har han det, bliver han ikke opereret i morgen. Så vi må vente og se.

Det giver bare endnu en bekymring omkring i morgen. Jeg er møgræd for, at han skal dø under operationen, fordi han ikke kan få luft :( Eller at han efter operationen bliver meget syg af luftvejsinfektionen og ikke kan holde til det.
Ja, jeg mesteren i bekymringer, men jeg kan ikke bare bestemme mig for ikke at ville tænke på det, før der er noget at bekymre sig for. Gid, jeg kunne.
Jeg håber bare, at det går godt i morgen og han bliver opereret og vågner op og er frisk. Eller at han bliver sendt hjem, fordi de ikke er sikre på, at han kan klare operationen. Så der ikke er nogen risiko for, at vi mister ham pga. det. 

Mht. Putte venter vi og ser tiden an. En luftvejsinfektion er en virusinfektion, og vira kan ikke behandles med medicin. Man kan kun behandle de sideting, der kan komme af det, som f.eks. øjenbetændelse eller lungebetændelse. Så vi holder øje med ham og håber, han kommer sig af sig selv. Ellers må han til dyrlægen igenigen.  
Der er ikke andet at gøre end at bide tænderne sammen og håbe på det bedste. Vil gerne snart have nogle raske katte, så der er de bekymringer mindre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar