torsdag den 27. oktober 2011

Endelig svar - men sikke et svar!

Der var sørme held i sprøjten i går, da jeg var i postkassen. Jeg havde ellers næsten givet op. Men der lå et brev til mig, så i første omgang blev jeg rigtig glad. Indtil jeg fik åbnet brevet. For der fik jeg beskeden, at der var ca. 12 ugers ventetid. Det var godt nok noget af et slag i mellemgulvet. Især fordi min læge havde skrevet, at jeg har så mange smerter, at mine smertestillende piller (får noget stærkt gigtmedicin udskrevet for det) ikke kan tage alle smerterne. Så jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke er sat til at skulle til før. Og det er jo for pokker kun til forsamtalen. Hvor længe er der så ikke til en operation?!
Nåh men det var noget af et chok. Jeg kiggede på den vedlagte brochure omkring frit sygehusvalg, men det var slet ikke til at finde ud af. Ej heller på de anførte hjemmesider. Så jeg fik mig lige en kæmpe tudetur over det dumme brev :( Det er totalt til grin at blive hængt til tørre så længe! >:-(

Da jeg havde fået samlet mig lidt igen, fik jeg skrevet til min kusine, der har fået fjernet sin galdeblære for år tilbage. Hun gav mig linket til et privathospital i Charlottenlund, hvor hun blev opereret dengang og havde en supergod oplevelse med det. Så dem fik jeg ringet til, og de tager imod folk, der kan benytte sig af det frie sygehusvalg heldigvis. Den søde kvinde, jeg snakkede med, reserverede i første omgang en tid på mandag i sit eget navn, da hun ikke kan reservere til en, hun ikke har papirerne på, og så skulle jeg i dag snakke med Holbæk sygehus om at få mine papirer sendt videre, så de endeligt kan reservere tiden til mig.

Det har jeg så fået gjort i dag, og jeg har ringet og tjekket med hospitalet, at de er ankommet til dem og fået reserveret tiden i mit eget navn på mandag. Så nu er det heldigvis på plads.
Men det var godt nok noget af et chok. At få at vide at jeg umiddelbart skulle vente 3 måneder på at komme bare til forsamtalen. Det er jo en ren parodi. Privathospitalet ligger godt nok 1½ times kørsel herfra, men jeg føler mig tryg ved at skulle derind, og det betyder bare så meget. Hvis jeg skulle vælge et privathospital uden nogen form for indsigt i, hvordan de hospitaler er, var jeg jo på herrens mark, og ville være noget mere nervøs for at skulle ind til dem.

Christian kan desværre ikke køre mig, da det er dagen efter deres store flytning af serverne, så han skal være sikker på, at alt fungerer, som det skal. Men hans far har sagt ja til at køre mig derind, selvom han ikke er meget for at køre i Københavnsområdet. Men forhåbentlig har han tid til at køre mig, når jeg sandsynligvis skal opereres senere for det. Nu vil jeg bare gerne snart have det her forløb overstået.

Christian har også snakket med dyrlægen i dag om at få nogle kløestillende piller til Ozzy. Ozzy havde gang i kratteriet på sit operationsar igen i går, dumme kat! Så vi håber, at pillerne hjælper ham lidt. Vil gerne snart have en rask kat, der kan gå uden krave og komme i haven igen. Men nu har han jo så lige et sår, der skal hele, fordi han ikke kan undlade at kratte på det.

I dag har jeg siddet hele dagen og ventet på et akvarium, som Christian har købt. Han er blevet bidt lidt af det at holde fisk, efter jeg er flyttet ind med mit akvarium, og har ville gerne have et større. Så han bestilte den anden dag et 350 liters akvarium med bord, da det var på tilbud i Petworld. Vi fik også at vide, at det ville blive leveret i dag, men de har kludret op i det, så det er ikke sket. Så jeg har siddet her og gloet det meste af dagen. Nu har de heldigvis lokaliseret akvariet, så det skulle komme i morgen. Jeg håber så, at det passer. Jeg får slået min søvn rigtig meget i stykker, når jeg ligger og bekymrer mig for, hvornår ham mon vil komme osv., så jeg havde foretrukket, at det var kommet i dag, så jeg ikke skal have i morgen ødelagt også. Men der er jo ikke så meget, vi kan gøre ved det nu.

Men det bliver da spændende at få gang i det nye akvarium. Det er bare svært at sige, hvornår det bliver, for nu skal jeg lige have hele det her med galdesten overstået, og Christian skal lige ovenpå igen efter den lange periode med stress på sit arbejde. Men vi glæder os i hvert fald :)

Jeg har fået ryddet lidt op herhjemme i dag, inden mine smerter vendte tilbage. Det var godt nok dejligt, for her bærer ret meget præg af, at jeg har været syg og stresset og ikke har magtet at lave noget herhjemme, og Christian har været så træt, når han kommer hjem fra arbejde, at han mest har prioriteret at sørge for, at kattene og jeg har det godt og får noget at spise, når jeg ikke selv har kunnet klare at lave mad, og at vi har rent tøj at tage på. Så her er ikke helt så kaotisk mere.
Når jeg får det lidt bedre, skal jeg også svinge støvsugeren. Men jeg er bare så udmattet, også selvom jeg ikke er midt i et smerteanfald, for jeg bliver så træt og øm efter anfaldene. Forhåbentlig er det snart slut. Nu har jeg jo heldigvis den tid på mandag. Så må vi se, hvad de siger :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar