lørdag den 23. februar 2013

Kat vs. plastikpose

Vores yngste kat, Phoebe, der lige er blevet 8 måneder, har mange skøre påfund. Hun synes, det er spændende at kravle rundt i plastikposerne, når vi har været ude og handle. I eftermiddag har vi været en tur nede i byen og købe lidt ind, bl.a. til i morgen, hvor vi skal hygge til Oscaruddelingen natten mellem søndag og mandag, så vi havde et par poser med hjem. Phoebe kunne næsten ikke komme hurtigt nok ned i posen. Vi måtte knap nok tømme den for varer, skøre kat.

Jeg fangede lidt billeder af hende i posen, efter den var tømt. Hun får naturligvis kun lov at lege med posen under strengt opsyn, da poser jo kan være farlige. Men hun morede sig godt med posen, og drengene undrede sig over, hvad der foregik :D


Hvad laver du derinde, Phoebe?

En posefuld missekat.


Drengene kommer nærmere for at undersøge posen, der bevæger sig.

Nu er posen konfiskeret, og vi er placeret på sofaen. Vi er temmelig trætte begge to i dag, og indkøbsturen hjalp bestemt ikke. Vi fik købt lidt basisvarer, men jeg ved stadig ikke, hvad vi skal spise de næste dage. Håber, at fryseren kan hjælpe med svaret. Føler mig noget uinspireret, må jeg indrømme.

Eftermiddagen kommer vist mest til at foregå på sofaen, vil jeg tro. Christian snakkede ellers om, at han ville have beskåret æbletræet, men det bliver vist ikke i dag med hans energiniveau. Lige nu ligger han i den anden sofa og sover. Jeg ville ønske, jeg også bare kunne lægge mig til at sove bare sådan. Jeg har sovet dårligt i nat og er udmattet i kroppen efter et panikanfald i går aftes. Jeg håber, jeg får lidt mere energi, så jeg kan holde mig vågen sent i dag, og forhåbentlig sover længere i morgen, eftersom vi skal være vågne næsten til kl. 6 mandag morgen for at se Oscaruddelingen.

Aftensmaden i dag har jeg heldigvis styr på. Jeg har taget de sidste oksemørbradbøffer, jeg skar ud nytårsaften, ud af fryseren, så dem skal vi have med en god klat hjemmerørt hvidløgssmør, ovnkartoffelbåde, salat og favoritsovs. Det skal nok blive lækkert :)

Nu vil jeg stoppe igen, for jeg vil putte mig under tæppet. Føler mig kold helt ind i knoglerne, efter vi var ude og handle. Synes, det er bidende koldt derude i dag. Måske især pga. vinden.
Vil ønske jer alle en dejlig weekend :)

6 kommentarer:

 1. Hold op hvor er hun dejlig! ♥
  Kender godt det med poser - vores hankat havde som killing en stor svaghed for en knitrende pose, vi havde liggende. Nu er de mere til papkasser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja vi synes også, hun er en dejlig pige :) Vi har også papkassemisser herhjemme. De synes allesammen, at de er sjove. Og så er der Ozzy, der elsker tasker. Og sko :D Totalt tøset :D Han tager ligefrem skoene på, stikker poterne i dem. Jeg har for nylig lånt min gamle computer ud til Christians forældre, og tog i den anledning min computertaske ind i stuen, da den lå der. Ozzy har næsten ikke ligget på andet siden. Han elsker sådan den taske, og har savnet den så meget. :)

   Slet
  2. Haha, det med skoene har jeg alligevel aldrig hørt om før hos andre katte. Skønt :-D

   Slet
  3. Han er ret vild med sko. Jeg har tidligere postet et billede af ham med sko på herinde, kan jeg se. Så du kan se ham i aktion ;) I det her indlæg http://thebigmeowski.blogspot.dk/2012/06/its-all-about-cats-nsten-da.html (du må selv lige kopiere url'en, for de er ikke aktive i mine kommentarer).

   Slet
 2. Vi har tre store stofposer med ... et eller andet i, der gør at de kan stå selv og med automatik-luk i toppen. De er til vasketøj. Kattene er vilde med dem. Hver gang de kommer forbi en, skal de altid lige stille sig op af dem og kigge, så poserne krøller helt i toppen. De forsøger selvfølgelig også altid at kravle ned i dem, men åbningen er lidt vanskelig, når man ikke har nogen tommelfingre.

  Monty er også helt vild med vasketøj, og hver gang vi hælder noget nyvasket ud på sengen, skal han absolut rulle sig i det. Jeg er ikke helt begejstret for det, når han gør det ved viskestykkerne. :-)

  Jeg synes også det er meget koldt i dag. Vi har også lige været nede at handle. Her i Odense er der hvidt på vejene. Bare et fint støvlag, men jeg synes godt nok vinteren hænger længe i i år. Næste uge bliver det trods alt marts.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at kattene nogle gange ville ønske, at de havde tommelfingre. Men det går ofte uden, f.eks. kan Ozzy åbne skabe i køkken og gang med poterne, utroligt nok.

   Vasketøj gider vores heldigvis ikke. Men de sætter pris på at være de første til at ligge på en seng med rent sengetøj på. Så kan man selv få den "lettere brugt", når de har ligget og hygget og pelset i den hele dagen.

   Det er også koldt her i dag. Og her er også kommet en smule sne. Christian er i haven for at beskære æbletræet, og jeg prøver at lade være med at få et nervesammenbrud over det, når jeg ser ham klatre rundt oppe på de tyndere grene i træet. Han er næsten værre end kattene! ;)

   Slet