onsdag den 23. december 2015

Jul i Tivoli 2015 - stemningsbilleder

I morgen er det juleaften. Allerede. Jeg forstår virkelig ikke, hvor december blev af. Vi har haft alt for travlt - som sædvanligt i december - og dagene er bare forsvundet. Men julen kommer jo, uanset om man er klar eller ej, så vi prøver at gøre os klar til at skulle have ryk-ind i morgen. Vi fejrer i år jul med Christians forældre og med min far og hans kæreste, og vi glæder os meget til at have en hyggelig aften med dem alle.

I dag skal jeg i gang med at stege ænderne, så der er lidt mindre pres på i morgen. Det går jeg i gang med inden længe. Står du og mangler opskrift på traditionel juleand med æbler og svesker, på langtidsstegt svinekam eller sovsen eller de brune kartofler, vil jeg anbefale, at du tager et kig i det her indlæg, hvor jeg har samlet mine bedste tips og opskrifter til den lækre julemad: Opskrifter og tips til den gode julemad.

På trods af, at december har været en ret stressende måned for os, nåede vi alligevel i Tivoli, som vi plejer. Det var en virkelig dejlig aften. Jeg havde som sædvanligt kameraet med, og herunder kan du se lidt stemningsbilleder fra den aften.

Flot lille glimmerjuletræ, som endte med at komme med os hjem :)Jeg er ret glad for Medusa, så vi skal altid forbi deres bod i Tivoli, efter de er flyttet derind. Det er ikke alle tingene, der lige er mig, men de har mange rigtig fine ting. Herunder kan du se nogle af dem, jeg fangede med kameraet den dag:

Adventsstager formet som små grise. Synes, de er vildt søde. Ærgrer mig over, at vi allerede har en adventskrans, vi er glade
for, for ellers kunne de godt bo her :)Vi kigger også gerne andre boder, når vi er i Tivoli. Der er mange fine til jul. Især Det Gamle Apotek, som plejer at have mange flotte julekugler. Der var dog ingen, vi lige faldt for den dag, men vi kom hjem med en rigtig fin snemandsmagnet til køleskabet (vi samler gerne magneter fra de steder, vi besøger) og en vildt sød keramikjulesok til juletræet, begge købt i en anden butik dog. Dem har jeg ikke lige fået taget billeder af, men herunder kan I se flere af de ting, vi kiggede på i boderne den dag :)


Jeg kan ikke undlade at fotografere katterelaterede ting, når jeg falder over dem. Her er et sæt salt og peber-ragdolls
(eller måske hellig birma? I hvert fald er de maskede) :)

Den bestøvlede kat som glas"kugle" til juletræet.

 


Mor- og babygris i hø <3I Illums butik i Tivoli havde de også mange flotte ting. De havde stillet det meget flot op, og jeg måtte lige snuppe et par billeder derfra også:


Vi sluttede af på en lille café, hvor Christian fik en kop kaffe og en belgisk vaffel. Jeg må jo desværre undvære den slags pga. maven, men det var dejligt at være inde og sidde lidt ned. Som I måske husker fra vores Tivolitur i oktober, stod der uden for caféen også nogle fine græskarmænd, der viste os ind i varmen. Her i december var de udskiftet med hhv. en nisse og en snemand. Det er virkelig fint lavet, synes jeg :)

Ved søen er der hvert år til jul lysshow til musikken fra Nøddeknækkeren. Vi nåede heldigvis at se det igen i år, og det er jo altså ret flot. Ikke mindst med spejlingerne i vandet. Bagefter gik vi en tur langs søen, hvor Christian tog billedet af mig, som I kan se herunder:


Nu er det vist på tide, at jeg kommer i gang med dagens opgaver. Der er en del, der skal nås inden i morgen. Jeg glæder mig rigtig meget til duften af juleanden, for det er virkelig duften af jul for mig, og så er det jo også min livret ;)

Rigtig glædelig jul til jer alle :)

6 kommentarer:

 1. Fine billeder, elsker dem du laver helt tæt på af julekugler.

  Vi nåede jo ikk juleTivoli iår, pga en lille Ejnar, men det når vi sikkert næste år.

  Glædelig jul til dig og dine <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Nej, det må I gøre næste år. Men du fik jo også en masse vovsekugler med hjem i efteråret, så lidt Tivoli har du da heldigvis fået i år :)

   Mange tak, i lige måde :)

   Slet
 2. Jaaahhh er så glad for dem, de står så fint inde i mit skab i stuen, bliver ikk gemt væk efter jul

  SvarSlet
 3. Sikke mange skønne stemningsbilleder du har taget :-)
  Der er flere ting jeg godt kunne skrive på ønskelisten til næste år.
  Håber din/jeres juleaften blev god og at juledagene bliver gode.
  Mange hilsner og tak for kigget på din dejlige blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Ja, der er mange fine ting at kigge på og forelske sig i i Tivoli.

   Tak i lige måde :) Håber, du/I havde en dejlig juleaften. Tak for din søde besked, Maria :)

   Slet