lørdag den 10. marts 2012

Lazy lørdag - og et brev

Sådan en har vi haft i dag, og hvor har det bare været skønt. Vi har sovet længe (dog med et par afbrydelser af sultne katte og naboens kæmpehund, der fik lov at stå og gø længe i haven i formiddag), og har bare slappet af i dag.

I eftermiddag fandt vi på at lave en lille fotoopgave for ligesom at få gang i kameraerne. Jeg går og tager lidt af og til, men Christian får ikke taget så meget for tiden, da han har været noget ophængt på arbejde og kursus. Så vi gav os selv et par kategorier at gå ud fra, og gik derefter på jagt i huset efter motiver. Kategorierne var "makro" og "starter med b". Efter at have tømt kamerakortene fik vi kigget på resultaterne. Det var en meget sjov lille opgave :) Her er mit bud på "makro":
Det er i øvrigt også blevet lagt ind på min fotoblog. Bagefter lavede vi lækker mad, et par bøffer, og her om lidt skal vi i gang med at se Pulp Fiction, som jeg købte for nylig på bluray på amazon. Det er lige sådan, en lørdag skal være.

Desværre - må jeg næsten sige - har jeg modtaget brev fra Hvidovre i dag. Jeg er glad for endelig at have fået svar fra dem, men det var ikke lige det svar, jeg kunne ønske mig. Jeg synes næsten, det er til grin, at jeg har været bange for, at sygehusbesøget ville falde sammen med, at jeg skulle holde min fødselsdag, når jeg ser hvilken dato, de har givet mig: 7. august!! Der er ca. 5 måneder til.

Det er godt nok noget af en kamel at sluge. Jeg har ret til frit sygehusvalg, men lige netop det her med målingen i spiserøret er de specialister i på Hvidovre, og jeg kan godt huske, hvordan det gik sidste gang, jeg benyttede mig af det frie sygehusvalg: ikke ret godt!
Jeg har faktisk lige åbnet brevet, for vi havde ikke fået tømt postkassen før nu. Så jeg har ikke lige kigget så meget på det. Det må jeg få gjort i morgen. Det er virkelig lang tid at skulle vente på bare undersøgelsen, om det er mavesyren, der giver mig problemer. For det er jo ikke en helbredelse. Det er kun den første undersøgelse af, hvorfor jeg har det så dårligt. Og den undersøgelse viser ikke nødvendigvis noget, og der skal så flere undersøgelser til efterfølgende, som naturligvis ikke kan komme i gang, før jeg har fået den første her overstået.

Nu vil jeg prøve at trække vejret dybt ned i maven et par gange og forsøge at få lidt ro på mig selv igen og finde humøret frem til vores hyggefilmaften. Der er alligevel ikke så meget, jeg kan gøre lige i det her øjeblik. Desværre er den kendsgerning ikke nødvendigvis nok til at slå nerverne og følelserne fra. Men jeg vil prøve at få det bedste ud af aftenen trods alt.
Nu vil vi hygge os med filmen. Der kommer uden tvivl flere indlæg om brevet og hvad der efterfølgende sker i sagen den næste tid. Nu vil jeg prøve at koncentrere mig om "lige nu" og næste weekend, hvor vi får fødselsdagsgæster.

God weekend til jer derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar