fredag den 9. marts 2012

Min nye fotoblog!

Jeg har længe gerne villet lave en side, hvor jeg viser mine billeder frem i forbindelse med min blog, men efter at have kigget noget på teknikken herinde, måtte jeg sande, at jeg ikke bare sådan lige kunne få det resultat, jeg ønskede, ved at lave det som en del af den her blog.

Derfor har jeg lavet en seperat blog, der indeholder mine bedste fotos delt op i forskellige kategorier. Det er muligt, jeg på et tidspunkt ender med at ville lave en egentlig hjemmeside til dem, men for nu fremviser jeg dem på den nye blog :)
Jeg håber, at I vil kigge med. Adressen er http://meowskiphoto.blogspot.com/ og man kan komme hurtigt ind på den ved at klikke på billedet i højre side af denne blog under teksten "Besøg min blog". Så kommer man direkte ind på siden.

Det har været et stort arbejde at lave den, så det er, hvad de sidste par dage er gået med for mig. Set i bakspejlet burde jeg have spredt det ud over nogle flere dage, for det har virkelig drænet mig. Men jeg er ikke så god til at stoppe, selvom jeg kan mærke, at jeg bør tage den med ro, når der er noget, jeg gerne vil.
Men der er meget, der lige skal på plads, når man laver sådan en side. Det er ikke kun skabelonen, der skal sættes op, men der skal laves sider til kategorierne, og så det største arbejde, som har været at grave alle mine bedste billeder frem fra de sidste 4 år og bearbejde dem forfra, da jeg gerne ville have dem i en større størrelse, end jeg egentlig havde lavet dem i første omgang. Og så skal de jo også ind på siden. Sad med det i 10-12 timer i går.

I dag har jeg samlet op på et par hængepartier omkring nogle billeder, jeg havde glemt at lave i går og fået lavet den knap herinde, så man kan komme direkte over på fotobloggen. Men nu skulle den efterhånden også være kørende.

Der står en kort tekst under de fleste billeder, som man kan se, hvis man ser billederne ved at scrolle ned med musen. Men ellers vil jeg anbefale, at man klikker på det øverste billede i hver kategori, når man går ind under dem, for så kommer billederne op i fuld størrelse og man kan skifte mellem billederne med piletasterne. Det gør det noget mere overskueligt at se billederne. Samtidig kører der i bunden en oversigt af billederne i miniformat.

Nåh, nok om fotobloggen. I dag er sidste dag, Christian er på kursus. Det bliver nok rart at vende tilbage til en normal hverdag i næste uge, når han er tilbage på sit arbejde igen. For det har vist været noget af et intenst forløb. Så jeg tror, han er glad for at have weekend lige om lidt, så han kan slappe lidt af.
I aften står den på tortillas med forskelligt fyld og lidt lune tortillachips on the side. Jeg skal have kold, stegt kylling i mine ruller, og Christian skal have tacokrydret hakket oksekød i sine. Og så skal vi have en masse grønt i også. Jeg håber, min mave tager det pænt. Den skaber sig lidt i dag. Brænder og svier, og det er ikke blevet bedre, efter jeg spiste morgenmad. Den har bare et eller andet imod, når jeg får for meget mælk på mine havregryn :( Så jeg håber, det bliver bedre, inden vi skal spise, så jeg ikke risikerer at få en rigtig dum aften pga. den dumme mave.

Der er stadig intet nyt fra Hvidovre. Hvis jeg ikke modtager et brev i dag, tror jeg, at jeg ringer derind på mandag. Reglen er, at man skal have svar maks. 10 dage efter, henvisningen er sendt, så det er jo overskredet, eftersom det er 15 dage siden i dag, at vi var på Slagelse sygehus. Og kirurgen der lovede at sende den samme dag eller dagen efter. Så der er ikke rigtig nogen undskyldning, hvis hun altså har fået den afsted. Nu må vi se. Jeg gider i hvert fald ikke blive ved med at vente! Hvor svært er det lige at sende et brev?? Det understreger bare det, jeg udmærket vidste i forvejen: det kræver et godt helbred at være syg! For man skal selv kæmpe for al den hjælp man får, uanset hvilken instans det så kommer fra. Og oftest er det jo netop, når man er syg, at kræfterne bare ikke rækker til at skulle kæmpe med sygehusvæsnet eller det offentlige for at få den hjælp, man har ret til, hvilket er vildt paradoksalt.

2 kommentarer: