torsdag den 1. marts 2012

Tanker...

I dag har været endnu en dag med masser af sol. Jeg er lige kommet ind fra haven efter at have gået lidt derude sammen med kattene for at få lidt frisk luft og holde dem med selskab. Det er slet ikke til at forstå, at der snart kommer et omslag i vejret, så det bliver iskoldt igen. Hen over weekenden skal der komme frostgrader igen. Det er lidt ærgerligt, når man nu efterhånden har accepteret, at vinteren er overstået, og de små forårsblomster er på vej. Men det skulle blive varmere igen efter weekenden heldigvis.

Jeg hænger stadig rigtig meget i bremsen ligesom de sidste mange dage. Min træthed er stadig vedholdende, og maven er noget rigtig møg. I dag driller nakken også. Jeg ved ikke lige, hvad jeg har lavet, der har aktiveret piskesmældet, men måske er det, fordi humøret også er ret meget i bund pga. alt det med maven, så jeg går og er ked af det og anspændt over det. Det sætter sig nemt i nakken.
Det er virkelig en forbandelse at have de her problemer med maven og tarmene, når en af ens største hobbyer er at lave mad. Jeg ELSKER at lave mad, men det begrænser rigtig meget, hvad jeg kan lave til os selv herhjemme, når der er så meget, jeg ikke tåle. Og da særligt for tiden. Jeg savner at kunne eksperimentere med en masse spændende krydderier og den slags. Alt det jeg ikke kan tåle. Og kunne spise lidt mere af det, jeg bager.

Jeg har ikke hørt noget fra Hvidovre endnu. Jeg ved ikke helt, om jeg skal ringe derind, før jeg får brevet eller ej. Det kan jo være, at jeg alligevel først får en tid efter den 17., hvor jeg regner med at holde min fødselsdag (det bliver bare for den nærmeste familie, ikke noget større end normalt ud over, at maden er lidt ekstra god), så jeg overvejer at se tiden an. Hvis tiden er før den 17., vil jeg prøve at høre, om de kan give mig en ny tid, så jeg ikke skal igennem den undersøgelse, før jeg skal have gæster.

I aften skal vi have nogle tortillas med grønt fyld og noget kød. Jeg skal have kylling i, som jeg stegte i går sammen med cornflakes-kyllingen, og Christian skal have noget stærkt, krydret fyld af hakket oksekød, som vi havde en portion af i fryseren. De er ultranem mad heldigvis. Det er rart, når jeg ikke har det så godt.
Vi skal ud og handle et par småting, når vi har spist. Men ellers står den vist bare på afslapning i aften, håber jeg. De sidste par dage har Christian knoklet med at redde filer fra min gamle harddisc, der desværre stod af, og at installere en ny, så jeg ikke skulle undvære min computer. Den er ikke nem at undvære. Så han trænger helt sikkert til en friaften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar