søndag den 16. december 2012

3. søndag i advent

I går var vi på en maratontur til Jylland for at besøge min veninde Marianne og hendes mand Henrik og for at besøge og bytte gaver med min far og Marianne. December er meget fyldt for os, og der er meget stress omkring kattene og det hele lige nu, så vi valgte at køre hjem samme dag.

Men det var en hård dag, for der var meget, der skulle nås. Først var vi i Slagelse for at finde noget til min mors gravsted - nemmere sagt end gjort, for Slagelse er svær at finde rundt i. Især når man ikke er så kendt der. Vi kender vist bedst turen til sygehuset, for dem blev kørt mange gange sidste år, og så turen til motorvejen. Men vi endte da med at finde noget.

Derefter kørte vi til Marianne og Henrik i Horsens, hvor vi nåede at være lidt over en time, før vi måtte videre til kirkegården, før det blev for mørkt. Dagen sluttede hos min far og Marianne, hvor vi fik byttet gaver og spist lidt efterfulgt af et par timers bowling, før vi igen vendte næsen hjemad. Pyh en lang dag! Vi var hjemme omkring midnat i går.
Christians forældre har været her og passet kattene hele tiden, mens vi har været væk. Det var en stor hjælp, for vi har ikke været meget for at forlade Phoebe, når hun ikke har villet spise normalt. Hun spiser dog helt godt igen, så det ser lidt lysere ud :)

Men vi er trætte i dag. Meget trætte. Dagen startede jo som sædvanligt efterhånden med at skolde mad- og vandskåle, vaske af og skolde kattebakker, og så var den meste energi efterhånden brugt. Christian har været ude og sætte lyskæder på et lille juletræ, vi har købt til at stå udenfor, og på æbletræet. Det ser så hyggeligt ud :) Jeg har fået skrevet julekort (så jer, der plejer at få, modtager forhåbentlig et kort i næste uge :)), så nu er jeg træt.

Vi er ved at gøre klar til en portion flødekartofler til aftensmaden. Christian har skrællet kartoflerne, fordi mine hænder kramper en del efter at have skrevet 9 julekort. Når jeg har smidt dem i ovnen, skal vi sidde og slappe af og hygge med spil, film eller noget i den stil. Så jeg vil gå i køkkenet og få forberedt flødekartoflerne nu.

Jeg slutter lige af med dagens indhold af julesokken, hvilket var et basketballspil (allerede afprøvet flittigt :D Christian elsker den slags små spil) og en lille flaske jordbærlikør. God søndag til jer derude :)

Basketball-spillet :)

Og jordbærlikøren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar