mandag den 22. september 2014

Vinderen af fødselsdagsgiveawayen er fundet!

I dag fylder bloggen 3 år, og det er tid til at finde en vinder! Først vil jeg sige tak til alle jer, der har haft lyst til at lege med. Synes, de her giveaways er så hyggelige, så det er dejligt at se, at I har haft lyst til at deltage igen i år.Jeg er faktisk overrasket over hvor mange af jer, der har haft lyst til at deltage om kattehyggepakken, og derfor har jeg valgt at smide en ekstra hyggepakke ind i konkurrencen, som jeg også har trukket lod om :) I den lodtrækning har jeg dog ikke inkluderet Marianne, som ikke deltog om kattehyggepakken i den egentlige lodtrækning, og vinderen af bogen + den oprindelige hyggepakke, da hun jo har fået en pakke til sin kat. Alle har som sidste år fået et nummer efter rækkefølgen på kommentarerne, og der er trukket lod via Randomgeneratoren.


Nu vil jeg ikke trække den længere, vinderne skal kåres!

Vinderen af bogen og kattehyggepakken er: Tindertrunte! Vil du hurtigst muligt sende mig en mail med din adresse, så jeg ved, hvor pakken skal sendes hen?
Vinderen af den ekstra kattehyggepakke er: Lisa! Du skal også sende mig en mail med din adresse, så jeg ved, hvor din pakke skal sendes hen.
Stort tillykke til jer begge to! Håber, I får rigtig meget glæde af hhv. bog og hyggepakker :)

Som jeg skrev i mit giveawayindlæg, vil der blive trukket en ny vinder/vindere, såfremt jeg ikke modtager en mail med adressen fra ovenstående vindere. Jeg skal have adressen fra jer senest næste mandag 29. september.

Jeg smutter forbi jeres kommentarer i konkurrencen og svarer inden så lange. Håber, I har lyst til at deltage en anden gang, jeg laver en giveaway. Pønser på en giveaway til jul, så hold øje med bloggen :)

5 kommentarer:

 1. Yay! Fedt! En mail er sendt afsted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er modtaget :) Jeg sender din pakke i løbet af ugen. Håber, du bliver glad for bogen, og Mons bliver glad for sin pakke :)

   Slet
 2. Hej og tillykke med din blogs fødselsdag. Det er da godt gået. Og når man kigger tilbage - undres man lidt over hvor utroligt meget, der er skrevet undervejs og fine billeder, der er blevet taget.
  Fortsat god fornøjelse med at blogge.
  Mange hilnser Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have, Jette :) Ja, det er blevet til mange indlæg gennem tiden. Tak for de pæne ord. Håber, det bliver til mange år endnu :)

   Slet