torsdag den 6. november 2014

Der sker snart noget spændende på bloggen!


Hermed en lille teaser for, hvad der kommer til at ske på bloggen i den nærmeste fremtid :) Julen nærmer sig og jeg har i den anledning haft travlt med at forberedelser til ekstra decemberhygge. I år har jeg også haft jer, mine læsere, for øje, så hold endelig ekstra godt øje med bloggen den næste tid.
Jeg vil ikke afsløre for meget, men jeg kan sige, at der kommer til at være noget både for de katteinteresserede og for dem, der ikke nødvendigvis er store katte-fans. Håber, at I har lyst til at kigge forbi og deltage i hyggen :)

/teaser slut. :)Den seneste uge har været noget atypisk i det lille hjem, for Christian har været i England for sit arbejde fra mandag til i går, så jeg har været helt alene hjemme med misserne. Han tog afsted mandag formiddag, så der så jeg ham kun lige, da han vækkede mig for at sige farvel, og så kom han hjem sent i går aftes.

Det er den længste tid, vi har været væk fra hinanden, mens vi har boet sammen, så det var da lidt sært. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke længere er vant til at være alene i lang tid ad gangen, for jeg har glemt, hvordan man slapper af i sit eget selskab 0.o Så jeg har haft gang i en million projekter, selvom energien faktisk er ret knap for tiden. Først startede jeg med at sortere i de flyttekasser, vi har stående med alle mine ting, der ikke er pakket ud. Det måtte jeg dog opgive på dag 1, da det blev totalt uoverskueligt og ryggen sagde kraftigt fra efter de tunge løft. Men jeg fik da sorteret lidt i det.

På dag to gav jeg huset en ordentlig overhaling. Fik ryddet grundigt op og støvsuget, så her var pænt, når Christian kom hjem. Og fik vasket sengetøjet. Og gøre badeværelserne rene. Den tredje dag brugte jeg på at få handlet lidt ind og gøre klar til, at Christian skulle komme hjem. Jeg bagte nogle gulerodsboller, så der var noget lækkert for ham at komme hjem til. Det var vist også lige, hvad han trængte til, for han elsker gulerodsbollerne og var sulten, da han landede her i byen efter mange timers transport.

I dag har han arbejdet hjemme. Imens har jeg været ude og handle ind til de næste dage og hente en pakke til julens adventsgaver. Jeg har købt ind til, at vi skal have andesteg med det hele på lørdag (og søndag), nu hvor det snart er Mortens aften. Havde egentlig ikke troet, at vi skulle have det i år, for vi fik langtidsstegt flæskesteg med hele pivtøjet, da Christians forældre var oppe og spise i søndags, men oven på Englandsturen tror jeg, at både han og jeg trænger til noget gedigen dansk kost. Det er lidt kedeligt at spise selv, så det er dejligt at have en at spise aftensmad med igen, synes jeg. I dag har det dog været ham, der har kastet en lasagne med salat sammen til os, for jeg er totalt nedslidt fysisk og psykisk oven på de sidste dage. Satser på, at der kommer lidt ro over feltet igen nu, hvor Christian er hjemme.

Jeg fik også lavet de sidste af de billeder, jeg havde liggende som hængeparti, og det var jo dejligt at få overstået. Så nu er der ikke noget at have dårlig samvittighed over. Det var billeder fra et besøg i Christians familie, hvor vi var inviteret til kaffe for at se familiens nye familiemedlem. Det var ikke det typiske barselsbesøg, for "barnet" har pels ;) De havde nemlig fået ny kat. De er ligesom os et par uden børn, men med en stor kærlighed til katte. Så det er ret typisk, at nye familiemedlemmer bliver fremvist :) "Drengen" er en ragdoll ved navn Banjie og mægtigt sød. Kattene, de har i forvejen, har vist taget ret god imod ham. Jeg havde kameraet med, da vi var på besøg dengang og fik taget en bunke billeder. Det blev dog primært af deres ene hunkat Hot 'n Tot, der for en sjælden gangs skyld var fremme og var social, for deres anden hunkat, Bianca, sov det meste af dagen, og Banjie havde for meget krudt i måsen til at fange rigtig gode billeder af. Men I kan da få lov at se et par af de billeder, jeg tog den dag :)

Hot 'n Tot


Klumpedumpe :D Banjie.Desværre ikke helt skarpt, for han bevægede sig meget, og der var ikke ret meget lys i stuen
på det tidspunkt. Men syntes, det var for sjovt ikke at vise frem :DIkke mere herfra, for nu vil jeg nyde, at jeg igen har selskab :) Håber på et meget rolig weekend, for det trænger vi vist begge til. Men som sagt: holde øje med bloggen, for der vil i den nærmeste fremtid ske noget sjovt og hyggeligt :)

4 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor er han skøn :-D

  Sender dig lige en krammer for det lyder til at ha været nogle hårde dage. og så er det rart med lidt ekstra forkælelse. Det der med at spise når man er alene, er virkelig gået op for mig at jeg ikke synes er så hyggeligt, for når Manden er på aftentur kaster jeg bare en rugbrødsmad sammen og faktisk først spiser ordentlig aftensmad når han kommer hjem.

  Og jeg er allerede nysgerrig...hva er det........hva...hva.....hva........hva :-D

  Haha man må godt have hemmeligheder i julen. Det er jo ingen hemmelighed at jeg laver julekalender igen, men det er jo en hemmelighed hva den kommer til at indeholde. Og jeg VIL gennemføre den selvom jeg er i arbejdsprøvning, så må alt andet bloggeri bare undvære :-D

  Go weekend og krammer herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er supersød <3

   Tak for krammet, det er tiltrængt. Er desværre røget ind i en ny omgang stress, så overskuddet er forsvindende lille.
   Ja, jeg har heller ikke været så interesseret i mad, mens Christian har været væk. Det er ikke helt så spændende at spise selv. Har dog de fleste dage fået helt lødig mad. Pga. sygdom i fordøjelsessystemet kan jeg ikke bare spise, hvad jeg vil. Havde ellers været noget nemmere med lidt hurtigere mad.

   Jeg afslører det inden længe :) Har fået taget et billede til indlægget i dag. Synes, det blev helt godt, men er bare helt ødelagt nu, for det var hårdt arbejde. Glæder mig til at blogge om det.

   Det lyder hårdt med den julekalender. Håber, du kan holde til det, selvom du er i arbejdsprøvning. Beundrer dig for overhovedet at kunne det sidst, for det er godt nok noget af et arbejde. Pøj pøj med det :)

   Tak i lige måde :)

   Slet
 2. Svar
  1. Skal forsøge :) Er desværre for god til gå i gang med alt muligt, selvom jeg ikke kan holde til det, men jeg må tage mig lidt sammen og prøve at få lidt ro på. Det er den bedste medicin i hvert fald :)

   Slet