Endnu en fordel ved den her måde at lave kyllingefilet på er, at der er minimal arbejdsindsats i at lave det, og det er hurtigt tilberedt. Og så er det også ret sundt, da cornflakes ikke indeholder ret meget fedt. Det er helt klart en opskrift, jeg kan anbefale jer at prøve.
Crispy cornflakes-kylling (2 personer)
2 kyllingebrystfiletter
Cornflakes
1 æg
Salt og peber
Put nogle cornflakes i en frysepose og mas dem godt, så de bliver til mindre stykker uden at blive helt til rasp. Hæld dem op i en dyb tallerken.
I en anden dyb tallerken skår du et æg ud og pisker det sammen.
Tag hver kyllingefilet og krydr den godt med salt og en smule peber. Vend filetterne i æg og lad det dryppe en smule af, før de derefter vendes i de knuste cornflakes. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader.
Vi fik en stor, fyldig salat til og resten af det surdejsflute, jeg bagte for lidt over en uge siden. Vi spiste det ikke op, så resten røg i fryseren, så det var jo dejligt nemt i dag, og det smagte stadig fantastisk, selvom det havde været en tur i fryseren. Efter en tur i ovnen var det sprødt og lækkert igen :)
Salaten bestod af iceberg, gulerod, rød peberfrugt, agurk, rå broccoli, lidt champignons, minimajs, feta, galiamelon og brødcroutons med hvidløgssmag. Det var ikke efter nogen speciel opslrift, men bare lavet af de forskellige grøntsager, vi lige havde hjemme, og af de ting vi elsker i en salat. Og den smagte rigtig godt og mættede fint pga. de mange grove grøntsager.
Cornflakes knuses og æg piskes sammen. De krydrede kyllingefiletter vendes først i æg og derefter i cornflakes. |
De panerede filetter lægges på bagepapir og bages i ovnen. |
Vores salat i min fine Le Creusetskål, som jeg fik af Christian til min fødselsdag i sidste måned. |
Aftenens tallerken. |
dope
SvarSlet